Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBÜYÜKFIRAT ve KARAASLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ   
BÜYÜKFIRAT ve KARAASLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

           Adıyaman’ın tanınmış ailelerinden Karaaslan ailesi ile Büyükfırat ailesinin çocuklarının düğününde bürokrasi, siyaset, basın ve bütün kesimlerden insanlar bir araya geldi.

 

            Adıyamanlı işadamı ve siyasetçi Abuzer Karaaslan’ın oğlu Mahmut Gazi ile Samsatlı hemşerimiz Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ın kızı Fidan’ın düğününe Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, AK Parti İl Başkanı Halil Fırat, bazı ilçe belediye başkanları, Adana ve Adıyaman’dan kamu kurum ve kuruluş çalışanları, siyasi parti, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, işadamları, çok sayıda gazeteci ve aileleri katıldı.

 

            Hisar Düğün Salonunda yapılan düğünde nikah şahitliklerini Adana Özel Gündoğdu Okulları Sahibi Yunus Gündoğdu ile Eğitimci-Yazar Ali Bozkurt yaptılar.

 

            Ravza İlahi Grubunun mevlit ve ilahiler seslendirdi. Yapılan düğünden sonra Vali Ramazan sodan ile davetliler aileleri tebrik ederek, genç çiftlere mutluluklar dilediler.

 

            Düğüne katılan konuklarla tek tek ilgilenen Abdulgafur Büyükfırat ve Abuzer Karaaslan evlatlarının izdivacını görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, çocuklarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 19 Haziran 2011 10:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri