Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KÖY OKULUNDA KARNE DAĞITTI   
SAMSAT KAYMAKAMI KÖY OKULUNDA KARNE DAĞITTI

Samsat Kaymakamı Recai karal Uzuntepe İlköğretim Okulunda öğrencilere karnelerini dağıttı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ile birlikte Uzuntepe İlköğretim Okulu öğrencilerine karnelerini dağıtan Kaymakam Karal, öğrencilere her türlü imkanların sunulduğunu, bunun yanında öğrencilere düşen görevin ise sadece daha çok çalışmak olduğunu söyledi.

 

Uzuntepe köyünde bir ve sekizindi sınıf öğrencilerine karnelerini dağıtan Kaymakam Karal, öğrencilerin bir yıl boyunca gösterdikleri performansın göstergesi olan karnenin, öğrenciler için önemli olduğunu, ancak ailelerin de bu karnelerle kendilerini sınaması gerektiğini ifade etti.

 

Samsat Kaymakam Recai Karal yaptığı açıklamada; “Devletimiz, iyi bir eğitim için her türlü imkanı sunmaktadır. Oturduğu yerde okulun bulunmaması durumunda öğrencilerimiz merkeze taşınmakta, yemek ihtiyaçları karşılanmakta, ders kitapları ücretsiz olarak verilmekte ve çeşitli eğitim yardımları yapılmaktadır. Öğrencilerimize fırsat eşitliğinin sağlanması için her tünlü imkanın sunulması için gayret sarf edilmektedir. Öğrencilerimizin daha çok çalışması ve başarılı olmaları bizleri daha da mutlu edecektir.” şeklinde konuştu.

 

Kaymakam Karal, sekizinci sınıf öğrencilerine mutlaka orta öğretime devam etmeleri ve birinci sınıf örencilerine ise tatilde dinlenip eğlenirken, mutlaka kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 17 Haziran 2011 10:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri