Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEREĞİTİM-BİR-SEN YARIMBAĞ İLKÖĞRETİM OKULUNA PLAKET VERDİ   
EĞİTİM-BİR-SEN YARIMBAĞ İLKÖĞRETİM OKULUNA PLAKET VERDİ

         Adıyaman Eğitim-Bir-Sen Şubesi tarafından “Yılın Kaliteli Ekibi” kategorisinde Türkiye İkincisi olan Yarımbağ İlköğretim Okulu’na plaket verildi.

 

            Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, İl Sekreteri Neşet Taner ve Samsat Temsilcisi Abdurrahman Bilgin Yarımbağ İlköğretim Okulunu ziyaret ederek Okul Müdürü Mahmut Tepe ve diğer eğitimcilerle bir süre görüştüler.

 

            Yarımbağ İlköğretim Okulu’nun Güneydoğu’da bir köy okulu olması, bu ödülü daha manidar kıldığını, bu bölgede bir köy okulunun böylesi bir başarıya imza atmış olmanın çok önemli olduğunu belirten İzci, okul müdürü ve diğer eğitimcilere teşekkür etti.

 

            İzci, “Yarımbağ İlköğretim Okulumuz bu başarısı ile göğsümüzü kabartmıştır. Ödüllendirme kalitenin daha da artması bakımından önemli bir metottur. Sendika olarak bizlerde bu düşünce ile okulumuzun bu sevincine ortak olmak, kendilerini tebrik etmek istedik. Başta İl Milli Eğitim olmak üzere, diğer ilgili kuruluşların da böylesi başarılara imza atmada daha duyarlı olması gerekiyor. ” şeklinde konuştu.

 

            Okul Müdürü Mahmut Tepe ise ekip ruhuyla çalışmış olmanın başarıyı getirdiğini, iyi bir ekip çalışması ile Türkiye ikincisi olduklarını belirterek, kendilerini destekleyen İlçe Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen ile diğer bütün kişi ve kurumlara teşekkür etti.

 

  




Gönderen Editör, Perşembe, 16 Haziran 2011 13:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri