Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÇELİK YENİDEN GENEL SEKRETER…   
ÇELİK YENİDEN GENEL SEKRETER…

Sitemiz Yazarı Fahrettin Çelik GAP Gazeteciler Birliği Genel Sekreterliğine Yeniden Seçildi

 

            Bölgesel Gap Gazeteciler Birliği Cemiyetinin olağan kongresi çok sayıda gazeteci ve davetlinin katılımı ile yapıldı. Cemiyetinin hafta sonu düzenlediği kongre nedeniyle Gap Bölgesinden çok sayıda gazetecinin yanı sıra sanatçı Aydın Aydın’ında trafik canavarı kostümlü görüntüleri güne damgasını vurdu.

 

            Adıyaman Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurula, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, AK Parti milletvekilleri Şevket Gürsoy, Ahmet Aydın ve milletvekili adayları Dr.Murtaza Yetiş, Mehmet Metiner, MHP Milletvekili adayı Çetin Öztürk, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün ve AK Parti il Başkanı  Halil Fırat Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Salman ile diğer siyasi parti, meslek kuruluşları ile sivil toplum kuruluş temsilcileri, GAP illerinden ve Adıyaman’dan çok sayıda gazeteci ve davetliler katıldı.

 

 

 

 

            Verilen önerge ile Divan Başkanlığına Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, divan üyeliklerine ise Gazeteci-Yazar Burak Cansel ile Gazeteci Sezen Karan seçildiler.

 

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z. Abidin Kıymaz’ın açılış konuşması ile devam etti. Kıymaz konuşmasında basının içinde bulunduğu sıkıntıları dile getirerek cemiyet olarak bu sıkıntıların giderilmesi adına yapılan çalışmalardan bahsetti.

 

            Günden gereği Cemiyetin faaliyet raporunu Genel başkan Vekili Hamit Özpolat, mali raporu ise Gap Gazeteciler Birliği Cemiyeti Genel Sekreteri Fahrettin Çelik okudu.

 

            GAP Bölgesi kapsamındaki illerin yanı sıra bu illere komşu illerde bulunan gazetecileri tek çatı altında toplayan Gap Gazeteciler Cemiyeti'nin 17 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

 

Daha sonra söz almak isteyenlere üçer dakikalık söz hakkı verildi. Mardin Şhow Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Şimdi, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, Kahrakanmaraş Bugün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Durdu Taş, Gaziantep Metropol ve Referans Gazeteleri Sahibi İsmail Şahin birer konuşma yaptılar.

 

Dilek temenni bölümünde söz alan yazar ve aynı zamanda CHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı olan Fatma Ulubey’in başbakan ve hükümete yönelik ağır eleştirilerine cevap vermek üzere kürsüde söz alan AK Parti milletvekili Mehmet Metiner’in açıklamalarına MHP’ li siyasiler tepki gösterince bir anda salon hareketlendi. Söz alan MHP adayı Çetin Öztürk’te kürsüde hükümeti suçlayınca kongre Divan Başkanı Necmi Baykan duruma müdahale ederek, konuşmaların siyasi olmaması hususunda uyarıda bulundu.

 

Halk Müziği Sanatçısı Aydın Aydın, giydiği canavar kıyafetiyle salona gelerek 'Acele eden, ecele gider' adlı şarkısını seslendirdi. Genel kurulu renk katan şarkıyı dinleyen davetliler uzun süre sanatçıyı alkışladı.

 

Son olarak Adıyaman Valisi Ramazan Sodan kürsüye gelerek bir konuşma yaptı. Vali Sodan konuşmasında kongrenin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak yeni oluşan yönetime başarılar diledi.

 

Kongre sonrasında toplanan yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yaptılar. Buna göre Gazetemiz Sahibi Fahrettin Çelik Gap Gazeteciler Birliği Genel Sekreterliğine yeniden seçildi.

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 05 Haziran 2011 18:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri