Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMINDAN NAZLI KIZA İADE-İ ZİYARET   
SAMSAT KAYMAKAMINDAN NAZLI KIZA İADE-İ ZİYARET

nazlı             Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş’ın 12 Mayıs 2006 tarihli 30. yaş  doğum gününde Nazlı isimli küçük bir kız umulmadık bir şekilde, elinde 2 litrelik bir kola ve bir çikolata ile içeri girerek, “Ben az önce Kaymakam Beyin doğum günü olduğunu duydum, Kaymakam Bey daha önce evimize gelerek bize yardım etmişti. Bende kendisinin doğum gününü kutlamak için geldim” diyerek herkesi şaşırtmıştı.

               Nazlı Şahin isimli 10 yaşındaki 4. sınıf öğrencisi sorulan soru üzerine “2,5 liram vardı 2 lira ile size kola aldım, 50 kuruşa da iki tane çikolata aldım. Birini yolda yedim sonra oğlunuz olduğu aklıma gelince birini de ona getirdim” deyince de herkesi güldürmüş ve gazetemizde haber konusu olmuş ve Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, hayatındaki en güzel, en içten ve en anlamlı hediyeyi aldığını ifade etmiş ve Nazlı yı evinde ziyaret edeceği sözünü  vermişti.


            Kaymakam Demirdaş, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve diğer kamu kurum ve kuruluş amirleri ile birlikte Nazlı Şahin’i evinde ziyaret etti. Babası 6 aydır İstanbul’da inşaatta çalışan Nazlı ve 5 kardeşi ile yakından ilgilenen Kaymakam Demirdaş, “Nazlı’yı hayatımda iz bırakan davranışı ile daima hatırlayacağım.  Bundan sonraki yaşamımda gerçekleştireceğim Samsat ziyaretlerimde de Nazlı’ya misafir olmayı ümit ediyorum.” dedi.
            Kaymakam Demirdaş Nazlı’nın ailesine gıda yardımı ile okul masrafları için 350 YTL. nakdi yardımda bulundu.




Gönderen Editör, Perşembe, 31 Ağustos 2006 06:20, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri