Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT LİSESİ ŞİİR VE TİYATRO GÖSTERİSİ BEĞENİ İLE İZLENDİ   
SAMSAT LİSESİ ŞİİR VE TİYATRO GÖSTERİSİ BEĞENİ İLE İZLENDİ

Samsat Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisi ve tiyatro gösterisi beğeni ile izlendi.

 

            Cumhuriyet Konferans Salonundaki etkinliğe Samsat Kaymakamı Recai Karal ve İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Bekir Şenaral, bazı kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

            Programın ilk şiirini aynı zamanda sunuculuk görevini de yürüten Neşe Nacar Okudu. Daha sonra Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Ekinci’nin hazırlamış olduğu slayt ve müzikler eşliğinde, Samsat Lisesi öğrencilerinden Fatma Akabe Çelik “Anne Ben Ölüyorum” isimli şiiri okuyarak birçok izleyiciyi ağlattı.

 

            Zeynep Eryalçın’ın “Yaş Otuz Beş” şiirini okumasından sonra Edebiyat Öğretmeni Abdullah Akın “Yağmur Duası” şiirini seslendirdi. Halis Tepe isimli öğrenci “Açan Çiçekler” isimli ilahiyi seslendirdi. Peşinden de Samsat Lisesi Müdürü Beşir İnce “Yağmur” isimli şiiri büyük bir ustalıkla okudu.

 

            Samsat Lisesi öğrencilerinden Fatma Yardım’ın “Bir Adın Kalmadı” isimli şiiri okumasından sonra Edebiyat Öğretmeni Mehmet Tepe’nin okuduğu “Naat” şiiri izleyicilerden alkış aldı.

 

            Öğrencilerden Zeynep Orhan “Otel Odaları” isimli şiiri, Gülsüm Tokdaş “Seni İçimden Terk Ediyorum” isimli şiiri, Şükrü Tepe “Hasretinden Prangalar Eskittim” isimli şiiri, Zeynep Akın “Bulmak” isimli şiiri ve Tülay Ertan “Gel Gör Beni Aşk Neyledi” isimli ilahiyi okudular.

 

            Son olarak programda Edebiyat Öğretmeni Abdullah Akın’ın hazırladığı ve Samsat Lisesi öğrencilerinin oynadığı “Çanakkale-Vatan Sağ Olsun” isimli tiyatro gösterisi başarı ile sahnelendi.

 

            Samsat Kaymakamı Recai Karal, öğretmen ve öğrencilerin büyük emeklerle hazırlamış oldukların şiir dinletisi ve tiyatronun kendilerine güzel bir gece yaşattığını belirterek, emeği geçenleri tebrik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cumartesi, 07 May 2011 06:12, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri