Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI   
SAMSAT’TA ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

       Samsat ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 84. yıldönümü kutlamaları Kaymakam Doğan Demirdaş, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Başçavuş Sedat Vidinel, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan ile AKP İlçe Başkanı Hidayet Daş’ın Atatürk anıtına çelenk koymaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

            Törene Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edildi. Buradaki törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J. Kd. Üçvş. Murat Demirci yaptı. J. Er Mehmet Küllü “Vatan” isimli, J. Er  Emrah Kürtür “Bayrağım” isimli, J. Onbaşı Taylant Düzgün ise “Akdenize Doğru” isimli şiirlerini okudular. 


            Zafere giden yolda Kahraman Türk askeri ve Şanlı Türk Milletinin karşılaştıkları zorluklar, azim ve kararlılığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihin akışını değiştiren yetenek ve dehası slayt gösterileri ile sunuldu.

            İlçe protokolü İlçe Jandarma Komutanlığında tebrikleri kabul ettiler. Burada vatandaşlar ile askerler bir arada oturarak sohbet ettiler. Terfi alan Uzman J. 1. Kad. Çvş. Mehmet Koçyiğit’in 2. Kad. Çvş. rütbesini Kaymakam Doğan Demirdaş takarak başarı dileklerinde bulundu.

 


            İlçedeki kumu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşların katıldığı, İlçe Jandarma Komutanlığında verilen kokteyl ile tören son buldu.  

 


 



Gönderen Editör, Çarşamba, 30 Ağustos 2006 10:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri