Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MİLLETVEKİLİ GÜRSOY SAMSATLI SEÇMERLERLE BİR ARAYA GELDİ…   
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ GÜRSOY SAMSATLI SEÇMERLERLE BİR ARAYA GELDİ…

           Adıyaman Ak Parti Milletvekili Adayı Şevket Gürsoy seçim çalışmaları kapsamında Samsatlı seçmenleri ile bir araya geldi.

           

Parti binasına gelerek İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ve partililerle bir süre görüşen Gürsoy esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

           

Ziraat Odası Başkanlığı ve Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Gürsoy daha sonra Kırmacık, Kızılöz, Kuştepe, Bayırlı, Bağarası ve Gölpınar köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

           

Yaptığı açıklamasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine vurgu yapan Gürsoy, Samsat ilçesinde İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan’ın önderliğinde birlik ve beraberliğin oluştuğunu, memlekete daha iyi hizmet edebilmenin mücadelesinin verildiğini ifade etti.

           

Gürsoy şunları söyledi;

           

“Hepimiz memleketimize, milletimize daha iyi hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Benim beşinci sırada olmam hiç önemli değil. Birinci sıradaymışım gibi çalışacak ve inşallah Adıyaman’da beş milletvekili çıkaracağız. Samsatlı vatandaşlarımız her seçimde partimize teveccüh göstermişlerdir. Bu seçimde de yine aynı başarıyı bekliyoruz. İl ve ilçe teşkilatımız ve partililerimizle birlikte alnımızın akıyla be seçimi başarı ile sonuçlandıracağız.” dedi.

   

     

  




Gönderen Editör, Salı, 03 May 2011 10:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri