Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KARAL’A PLAKET VERİLDİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI KARAL’A PLAKET VERİLDİ…

           Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Samsat Sahabe-Der) tarafından Kaymakam Recai Karal’a, Sahabede kutlanan kutlu doğum programının başarılı bir şekilde yürütülmesinden dolayı şükran plaketi verildi.

 

          Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ata ve üyeleri Kaymakamlık Makamında Kaymakam Karal’ı ziyaret ederek plaket sundular.

 

           Burada bir açıklama yapan Ata, Kaymakam Recai Karal’ın iyi bir organizasyon ile yaklaşık 50 bin kişinin Samsat ilçesinde ağırlandığını, bütün önlemlerin alınması sonucunda hiçbir aksaklık yaşanmadan kutlu doğum programının tamamlandığını belirterek, şükranlarının bir belirtisi olarak kendisine plaket takdim ettiklerini ifade etti.

 

           Kaymakam Karal ise yaptığı açıklamada, görevleri gereği yapılması gereken işlerin yapıldığını ve önlemlerin alındığını ifade ederek, bir sivil toplum kuruluşunun güzel çalışmaları görerek teşekkür etmelerinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

 

           Karal, “İlçemiz sınırlarında yapılan bir etkinlikte Kaymakamlık olarak elbette ki koordineyi yaparak ilgili kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmaların en iyi bir şekilde yürütülmesinin gayreti içerisinde olduk. Bu kadar geniş katılımlı bir organizasyonu başarı ile tamamlayabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Dernek ayrıca Samsat Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, Kütüphane Memuru Mehmet Ali Çetirkaya ve Samsat Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik’e de başarıları ve katkılarından dolayı plaket verdiler.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 19 Nisan 2011 12:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri