Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT ZİRAAT ODASI BAŞKANI AYHAN GÖREVE BAŞLADI   
SAMSAT ZİRAAT ODASI BAŞKANI AYHAN GÖREVE BAŞLADI

Samsat Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Mahmut Ayhan yapılan devir teslim sonrasında, yeni yerine taşınarak görevine başladı.

 

 Samsat Ziraat Odası Başkanlığına seçilmekten ve Samsatlı çiftçilere hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Ayhan, seçim maratonunun geride kaldığını, bundan sonra sadece hizmeti düşündüklerini söyledi.

 

Çalışmaların Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte uyum içerisinde yürüteceklerini söyleyen Ayhan, çiftçilerin yarına olacak hiçbir hizmette gerekli fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade etti.

 

Ayhan, “Odamız ilçe merkezi ile birlikte, 16 köyümüze yönelik olarak hizmet vermektedir. Çiftçinin dahi iyi ürün elde etmeleri, bunu daha iyi pazarlayabilmeleri ve daha iyi bir ortamda çalışmalarını sürdürmelerini temin edebilmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Oda olarak daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerimize taşındık. Yetkililerin ve halkımızın yoğun olarak ziyaretleri sürmektedir. Bizler bu arada da çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki günlerde ilk adımları atacağız.” dedi.

 




Gönderen Editör, Cuma, 15 Nisan 2011 12:21, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri