Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KUR’AN KURSLARI VE CAMİLER İÇİN KERMES DÜZENLENDİ   
SAMSAT’TA KUR’AN KURSLARI VE CAMİLER İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

            Samsat İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile Samsat ilçesindeki Kur’an Kursları ve camilere destek amacıyla kermes düzenlendi.

 

             80. Yıl Sosyal Tesislerinde düzenlenen kermesin açılışını Samsat Kaymakamı Recai Karal ve İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak birlikte yaptılar.

 

            Çeşitli giyim, süs ve çeyiz eşyaları, kitap, yiyecek ve içeceklerin yer aldığı serginin açılış programına İl Genel Meclis Üyeleri Osman Deniz ve Mustafa Avni Kuştepe, Kur’an Kursları öğrencileri, din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

 

             Samsat Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak yaptığı konuşmasında, Kutlu Doğum Programı etkinlikleri kapsamında, Samsat ilçesindeki Kur’an Kursları ve camilerin çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla kermes düzenlediklerini ve kermesin dört gün açık olacağını ifaderek kermese katılan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

             Kaymakam Recai Karal ise yaptığı açıklamada, birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek, Kur’an Kursu ve cami gibi kamu kurumlarının iyileştirilmesi çalışmaları isin düzenlenen kermesin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

 

 

 

           




Gönderen Editör, Çarşamba, 13 Nisan 2011 11:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri