Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF FIRAT’IN POLİS BAYRAMI MESAJI   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF FIRAT’IN POLİS BAYRAMI MESAJI

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat Türk Polis Teşkilatının 166’ncı kuruluş yılı ve 10 Nisan Polis Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Fırat, insanların mal ve can güvenliği ile huzur ve mutluluğunun teminatı olan Türk Polisinin bu güne kadar olunduğu gibi bundan sonrada görevini başarı ile icra edeceklerine inancının tam olduğunu belirtti.

 

Genel asayiş, kamu ve kişi emniyeti ile halkın ırz, can ve malını muhafaza etme görevi ile yükümlü olan Polis Teşkilatının, vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmaksızın görevini yerine getirdiğini belirten Başkan Fırat, Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, bölücü ve yıkıcı unsurlarla da canları pahasına mücadele ettiklerini söyledi.

 

Fırat mesajında şunları kaydetti;

 

“Şüphesiz bizler evlerimizde rahat ve huzur içerisinde uyuyabiliyorsak bunu güvenlik güçlerimize borçluyuz. Emniyet mensupları gece gündüz demeden, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, gerektiğinde canlarını tehlikeye atarak toplumun huzuru ve refahı için çalışmaktadırlar. Polis Teşkilatımızın 166’ncı kuruluş yıldönümü kutlarken, vazife başında şehit olan emniyet mensuplarına rahmet, hayatta kalanlara ise şükranlarımı sunuyorum.”

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 08 Nisan 2011 11:52, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri