Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÖĞRENCİLER ARKADAŞLARINA KANSERİ ANLATTI…   
ÖĞRENCİLER ARKADAŞLARINA KANSERİ ANLATTI…

            Samsat Lisesi öğrencileri kendi aralarında kanser ile ilgili bir sunu hazırlayarak diğer arkadaşlarını bilgilendirdiler.

 

         Cumhuriyet Konferans Salonundaki bilgilendirme toplantısında Sağlık Grup Başkanlığı personellerinden Ebe Kadriye Yavuz ve Hatice Yolcu’nun öğrencilere yardımcı olduğu ve “meme kanseri” ile ilgili bilgiler verdikleri bildirildi.

 

            Samsat Lisesi öğrencilerinden Beyhan Tepe Sigara, Kanser Ve Erken Teşhis, Fatma Akabe Çelik Cilt Kanseri, Merve Tepe Beslenme ve Beslenme Piramidi, Rumeysa Aktoprak Beslenme ve Kanser, Havva yeşil, Alkol ve Tuğba Orhan Kanserden Korunmak için Beslenme Önerileri konularında öğrencileri bilgilendirdiler.

 

             Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, öğrencilerin önce konu hakkında bilgilenerek, arkadaşlarını bilgilendirmek istemelerinin çok güzel bir düşünce olduğunu, bu nedenle öğrencilere, öğretmenleri ve kendilerine yardımcı olan sağlık personeline teşekkür etti.

 

            Aktaş, “Kanser, hala dünyada ve ülkemizde en önemli sağlık sorunlarından biridir. Kanser haftası nedeni ile dikkatlerin bu hastalığa çekilmesi ve hastalık hakkında bilgiler edinilmesini önemsiyoruz. Öğrenci, öğretmen ve sağlık personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 05 Nisan 2011 11:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri