Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERPEYGAMBER SEVDALILARI AÇIK HAVA TOPLANTISI DÜZENLEDİ   
PEYGAMBER SEVDALILARI AÇIK HAVA TOPLANTISI DÜZENLEDİ

            Samsat ilçesinde kendilerine “Peygamber Sevdalıları” ismini takan bir komite tarafından kutlu doğum konulu bir açık hava toplantısı düzenlediler.

 

            Dündar Avcı ve altı arkadaşının, Belediye Kültür Evi önünde gerçekleştirdikleri etkinliklere Müslüm Akın’ın Kuranı Kerim okuması ile başlandı.

 

 

             Daha sonra İnzar ve Medine Çocuk İlahi Grupları ile Mustafa Altıntop Kürtçe ve Türkçe ilahiler seslendirdiler. Kürtçe Mevlit okunmasından sonra Yazar Cemal Çınar “Peygamberlik ve Peygamberin Hayatı” konulu bir konuşma yaptı.

 

            Çınar konuşmasında, Hazreti Muhammed’in kişiliği, ahlakı ve yaşayışından örnekler vererek bütün insanların bu yaşayıştan dersler çıkarması ve buna göre yaşaması gerektiğini belirtti.

 

 

            Peygamber Sevdalıları isimli komite adına bir açıklama yapan Dündar Avcı kutlu doğum etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri programa katılımın yoğun olmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti.

 

             Avcı, “İlçemizde çok fazla bu tür etkinlikler düzenlenmiyor. Samimi ve sıcak bir ortamda yapılan etkinliğimizi gerçekleştirdik. Amacımız, Peygamber efendimizi yad etmek, Samsatlı kardeşlerimizle bir araya gelerek kutlu doğumu en güzel bir şekilde karşılamaktır. Bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           




Gönderen Editör, Pazar, 03 Nisan 2011 15:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri