Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÖĞRENCİLER İSİMLERİNİ YAŞATACAK BİRER FİDAN DİKTİ…   
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLER İSİMLERİNİ YAŞATACAK BİRER FİDAN DİKTİ…

Samsat ilçesinde öğrenim gören ilköğretim okulu öğrencileri kendi isimlerini verdikleri birer adet ağaç diktiler.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Nazif Urğun Orman Haftası nedeni ile Samsat ilçe merkezindeki dört ilköğretim okulundan birer grup öğrencinin katılımı fidan diktiklerini ve fidanlara öğrencilerin isimlerini verdiklerini belirtti.

 

Urğun yaptığı açıklamada, ağaç dikilmesi ve en önemlisi de dikilen ağacın korunmasının ülkemiz ve bütün dünya için önemli olduğunu söyledi.

 

Urgun şöyle konuştu; “Doğal dengenin korunması ve bütün canlıların en temel ihtiyaçlarının karşılanması bakımından ağaçlandırma çalışması çok önemli bir faaliyettir. Geleceğimiz için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu bilincin verilmesi, çevre duyarlılığının oluşturulması için bu tür uygulamalı faaliyetleri önemsiyoruz. Öğrencilerimize birer fidan diktirerek kendi isimlerini verdik. Böylece fidanlar da çocuklarla birlikte büyüyecek ve geleceğimizi teminat altına almış olacağız.” dedi.

 

Okul idarecileri ve öğrencilerle birlikte, Atatürk Baraj Gölü kıyısında fidan diken Urğun, 500 fidanın toprakla buluşturduklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 24 Mart 2011 11:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri