Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERZAVOLİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ FIRAT; “ÇEVRE SORUNUNUN AŞILMASINA KATKIDA BULUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”   
ZAVOLİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ FIRAT; “ÇEVRE SORUNUNUN AŞILMASINA KATKIDA BULUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Adıyaman’ın Samsat ilçesine yaptığı ziyarette, Zavoli Polaris Türkiye Distribütörü İhsan Fırat, yüzyılın en büyük sorunu olan çevre sorununun aşılmasına katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

İstanbul’daki Gas Turkey 2011 fuarına, Türkiye’de tek yetkili distribütörü oldukları Zavoli markasının teknik ve ticari yetkilileri ile birlikte katıldıklarını belirten Fırat,  stantlarına, yerli ve yabancı tüm ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

 

Fırat yaptığı açıklamada, Gas Turkey 2011 Fuarına katılmalarının amacı yalnızca şirketlerinin ticari yükselişini arttırmak olmadığını, bunun yanında gezegenimizi korumak adına yapılması gerekenler ile ilgili çalışmalar yürütmek olduğunu belirtti.

 

Fırat, “LPG ve CNG dönüşüm sistemlerinin kullanımını arttırmaya, yüzyılın en büyük sorunu olan çevre sorununun aşılmasına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Zavoli olarak biz LPG ve CNG dönüşüm sistemleri konusunda her zaman liderlerden olmayı, sürekli gelişme içinde bulunup en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlıyoruz. Fuar süresince de kalitemiz, teknolojik gelişmelerden geri kalmayan ve sürekli büyüyen ürün çeşitliliğimiz nedeniyle yoğun bir şekilde ziyaretçimiz olmasının haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

 

Amaçlarından sapmadan kaliteyi en üst noktada tutarak çalışmalarına devam edeceklerini belirten Fırat, birinci amaçlarının çevreyi koruyan, doğal yaşamı destekleyen bir işletme olarak kalma olduğunu sözlerine ekledi.

 




Gönderen Editör, Salı, 22 Mart 2011 11:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri