Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADAY ADAYLARI YOLLARDA   
ADAY ADAYLARI YOLLARDA

            12 Haziran 2011 günü yapılacak milletvekili seçimleri için aday adaylığı müracaatlarını yapan siyasiler temayül yoklaması öncesi parti teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştiriyorlar.

 

            Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) aday adayları Samsat İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, 20 Mart’ta yapılacak temayül öncesi kendilerini tanıtırken, aynı zamanda delege desteği almaya çalışmaktadırlar.

 

           Aday adaylarından Abdulgafur Büyükfırat, Nevzat Bayhan, Murtaza Yetiş, Mustafa Işıldak, Abdulkerim Işık, İclal Yalçın tutuş ve daha bir çok aday adayı Samsat ilçesinde partililer ve vatandaşlarla buluştular.

 

            Adana İl Milli Eğitim Müdürü iken istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Abdulfafur Büyükfırat, güçlerini milletten alan bir partide, millete hizmet etmekten daha onurlu bir iş düşünemediğini ifade etti.

 

             Samsat ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ve partililer ile bir araya gelen Büyükfırat, Samsat ilçesinin, Adıyaman’ın diğer yerleşim birimlerinde yaşayan vatandaşlar gibi eğitimden başka çareleri olmadığını söyledi.

 

             Büyükfırat, “Sevgiyi toplumun ortak paydası haline getirmek, toplumu sosyal, ekonomik ve kültürel olarak daha güçlü kılmak için siyaset arenasında daha iyi mücadele edilebilir düşüncesi ile bürokrasiden siyasete atıldık. Hizmet anlayışımızda ‘insan’ en önemli önceliğimizdir. Bunun için de daha iyi bir eğitimin gerekli olduğuna inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

          Milletvekili Aday Adaylarından İclal Yalçın Tutuş Samsat ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ve partililer ile görüştü.

 

             2007 Genel seçimlerinde AK Parti'den 5. sıra milletvekili adayı olan İclal Yalçın Tutuş, 2011 yılında yapılacak olan seçimler için de aday adayı olduğunu ve kendisi aday listesinde aday olsun veya olmasın 5 milletvekili çıkarmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

 

            Tutuş, “Allah nasip eder de Meclise girersek, Samsat ilçesi ve bütün Adıyaman’ın sosyal ve ekonomik olarak kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Bizim yönetim anlayışımızda ‘ben’ değil, ‘biz’ kavramı geçerlidir. Halkımızla birlikte ve halktan yana olacak projeler üreterek memleketimize ve vatanımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

 

             Samsat ilçesinin kalkınması için tarımın vazgeçilmez olduğunu belirten Tutuş, Samsat sulama sistemi ikinci etap çalışmalarının başlaması için zaman kaybedilmemesi gerektiğini ifade etti.

 

             Adıyaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü iken Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden ve adaylık başvurusu yapan Abdulkerim Işık, ziyaret ettiği Samsat ilçesinde, toplumun bütün kesimlerinin adayı olacağını söyledi.

 

            Işık, Samsat ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

            Işık, Samsat ilçesinde tarıma dayalı bir ekonominin güçlendirilmesi için çalışmalar yürütülmesi gerektiğini belirterek, milletvekili olması durumunda bu yönde çok ciddi projeler geliştirerek hayata geçireceğini ifade etti.

 

             Işık; “Yirmi yıllık kamu deneyimim var. Görevi gereği Adıyaman’ın birçok yerini gezdim. Özellikle eğitim alanını çok iyi biliyorum. Samsat ilçemizin tarıma dayalı olarak ekonomisinin güçlendirilmesi, şehircilik açısından da daha iyi yaşanılır bir mekan olması adına çalışmalar yürütülmesi gerekiyor. Sulu tarımın özendirilmesi ve cazip hale getirilmesi için ek çalışmalar yapılması gerekir. Göçün yaşamımızın temel nedeni olan işsizliğin en aza indirilmesi için çalışmalar yürütmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

            Engelli vatandaşların daha iyi bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için projeler üreterek hayata geçireceğini belirten Işık, Samsat ilçesi gezisi kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

 

             AK Partili adayların ilçe parti teşkilatlarını ziyaretlerinde tesadüfî karşılaşmalar aday adayları arasındaki sevgi ve hoşgörünün ortaya çıkmasına vesile oluyor.

 

             Aday adaylardan Emlak Müşaviri ve Gazeteci Mustafa Işıldak ile Dr. Murtaza Yetiş Samsat İlçe Parti birasında karşılaştılar. Aday adayları arasında hoş bir sohbet ve hoşgörü ortamı yaşandı.

 

              Işıldak burada yaptığı açıklamada; “Artık yol, su, işsizlik gibi hamaset edebiyatı yapma dönemi kapanmıştır. Milletvekilinin icra makamı değil yalnızca rica makamı olduğu bilinmelidir. O nedenle seçildiğim takdirde tek başıma da olsa yerine getirebileceğim veya bu konuda kamuoyunu harekete geçirebileceğim taahhütlerde bulunuyorum.” dedi.

 

             Bilhassa ilçelerin il merkezlerinin birer yavrusu gibi değil; tamamlayıcı unsuru olduğunu vurgulayan Işıldak, ilçe merkezlerine daha fazla önem verilmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cumartesi, 19 Mart 2011 12:48, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri