Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLILAR SAHA İSTİYOR…   
SAMSATLILAR SAHA İSTİYOR…

         Samsat Belediye Spor Antrenörü Fedli Tepe, standartlara uygun sahaları bulunmadığını ancak levhasının olduğunu belirterek, yetkililerin kendilerine verdikleri sözlerinde durmalarını istedi.

 

           Tepe yaptığı açıklamada Samsat Şehir Stadı'nda henüz bir çalışma yapılmamasına rağmen 'Bu Tesis Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı Tarafından Yaptırılmıştır' levhasının asıldığını, gerçekte ise yıllardır sahada bir çalışma yapılmadığını ifade etti.

 

            Samsat ilçesinin, yıllardır ihtiyaç duyduğu spor alanlarına bir türlü kavuşamadığını belirten Tepe, bu konuda görüşmelerin yapıldığı ve sözlerin alındığını, buna karşılık hiçbir icraatın yapılmadığını kaydetti.

 

            Tepe, “İlçemizde spor yapılabilecek bir alan yok. TBMM Başkanı Sayın Mehmet Ali Şahin ilçemizi ziyaret ettiğinde sahamızın sentetik çim kaplama yapılacağını, tribün ve soyunma odalarının yapılacağını söylemişlerdi. Spor Toto levhası asıldı ama hiçbir çalışma yapılmadı. Bu durum ilçe halkının ve ilçe spor camiasının tepkisine neden oluyor. İlçe sporcuları, elverişsiz alanlarda, zor şartlar altında antrenman yapıyorlar. Sahamızın olmaması spor alanındaki başarılarımızı da olumsuz etkiliyor.” dedi.

 

           1. Amatör Ligde mücadele eden Samsatspor'un sahası olmadığı için her maçını deplasmanda oynadığını söyleyen Antrenör Fetli Tepe; "Biz 20 yıldır Samsat'tayız. O dönemden beri takımlarımız amatör liglerinde mücadele ediyor. Sahamız olmadığını için her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Bu da geliri olmayan amatör kulübümüze ek bir yük getiriyor. Saha için 10 bin TL'lik bir ödenek çıkarılmış, Bu işin yapılabilmesi için 400 nin TL'nin üzerinde para gerekiyor. Büyüklerimizin sözlerinde durmasını bekliyoruz. Bir an önce sahamızın yapılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

            Kapalı Spor sahası içinde arsanın hazır olduğunu ve GAP 5 yıllık eylem planında yer aldığını belirten Tepe, salon sporlarının yapılabilmesi ve çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi için bir an önce kapalı spor salonunun da yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 03 Mart 2011 07:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri