Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT LİSESİNDE ÖRNEK DAVRANIŞ   
SAMSAT LİSESİNDE ÖRNEK DAVRANIŞ

            Samsat Lisesinde yarıyıl tatilinde öğrenci sıraları tamir ettirilerek yaklaşık 20 bin TL. tasarruf sağlandığı bildirildi.

 

            Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Samsat Lisesinde 500 öğrenci sırasının tahtalarının silindiğini, verniklendiğini ve diğer eksikliklerin giderilerek tekrar kullanıma sunduklarını söyledi.

 

            Okul Müdürü Beşir İnce ile birlikte tamir ettirilen sıraları inceleyen Aktaş, sıraların yeniden farkı olmadığını belirterek, sağladıkları tasarruftan dolayı Okul Müdürü Beşir İnce’ye teşekkür etti.

 

           Aktaş; “Atıl durumda bulunan sıraların onarılarak tekrar kullanıma sunulması örmek bir davranış olmuştur. Az bir zahmet ve cüzi bir maliyetle yaklaşık 20 bin TL.  milli ekonomiye katkı sağlanmıştır. Bu davranışın çarpan etkilerini düşündüğümüzde çok daha fazla bir katkı söz konusudur. Onlarca ağacın kesilmesi ile meydana gelebilecek bu sıraların onarımları ile doğanın korunmasına da katkı sağlanmıştır. Bir o kadar demir ve iş gücünden tasarruf edilmiştir. Okul yönetimini kutluyorum ve örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 




Gönderen Editör, Salı, 15 Şubat 2011 12:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri