Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERYARIMBAĞ İLKÖĞRETİM OKULUNA BAŞARI BELGESİ VERİLDİ…   
YARIMBAĞ İLKÖĞRETİM OKULUNA BAŞARI BELGESİ VERİLDİ…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 2010 yılı başarı belgesi Yarımbağ Köyü İlköğretim Okuluna verildi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, “Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları” kriterleri baz alınarak yapılan değerlendirmelerde Yarımbağ İlköğretim Okulunun başarı ödülünü almaya hak kazandığını bildirdi.

 

Aktaş yaptığı açıklamada, Yarımbağ İlköğretim Okulu yönetici ve öğretmenlerinin gayretli çalışmalarının neticesi olarak layık görülen başarı belgesinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılarının devamını diledi.

 

Aktaş, Okul Müdürü Mahmut Tepe’ye başarı belgesini vererek, Yarımbağ İlköğretim Okulunun bu başarısının eğitim kalitesinin daha da yükseltilmesi mücadelesinde lokomotif görevi göreceğini, diğer okulların azmini kamçılayacağını ifade etti.

 

Aktaş şunları kaydetti;

 

“Okulların eğitim seviyesi, ekip çalışması ruhu, ekiplerin koordinasyonu, öğrenci, aile ve okul birlikteliğinin sağlanması gibi konularda başarı gösteren Yarımbağ İlköğretim Okulumuz birinci seçilmiş ve Adıyaman ilinde Samsat ilçemizi temsil etmeyi hak kazanmıştır. Temennimiz il genelinde de iyi bir derece elde edilmesidir. Okul yönetimi ve öğretmenlerde eğitim kalitesinin yükseltilmesi kararlılığını görüyorum. Kendilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 14 Şubat 2011 14:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri