Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM DEMİRDAŞ KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI, 2 AİLENİN BAŞINA DEVLET KUŞU KONDU.   
KAYMAKAM DEMİRDAŞ KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI, 2 AİLENİN BAŞINA DEVLET KUŞU KONDU.

         Samsat ilçesinde Kaymakam Doğan DEMİRDAŞ, daire amirleri ile birlikte sorunların yerinde tespiti ve çözüm yollarının aranması için ilçeye bağlı köyleri ziyaret etmeye başladı.

            Gezi sırasında Samsat Sağlık Merkezi personeli tarafından vatandaşlar da sağlık taramasından geçirildi.

            Kaymakam Doğan DEMİRDAŞ gezi çerçevesinde Göltarla ve Akdamar köylerini ziyaret ve vatandaşların sorunlarını yerinde tespit ederek Muhtar ve diğer ilgililerden bilgi aldı. Köy muhtarlarından köyün en fakir ve muhtaç aileleri öğrenilip, ziyaret edildi ve yardımlar yapıldı.

            Göltarla köyünde habersiz olarak Memet Taymaz isimli vatandaş ziyaret edildi. İki yıl önce eşi ölen ve iki çocuğu ile birlikte yaşayan Taymaz ailesine gıda yardımı yapıldı. Okul birincisi olan oğlu Ümit’e aylık 75 YTL yardım yapılması ve sınıfını takdirle geçen, Lise 3. sınıf öğrencisi kızı Nevin’in Kaymakamlık tarafından dershaneye gönderilmesi kararlaştırıldı.

            Akdamar köyünde ise ikisi özürlü olmak üzere, sekiz çocuğu ve özürlü eşi bulunan Emir Yardım isimli vatandaş ziyaret edildi. On beş yıldır özürlü çocuklarını hastaneye götürmeyen Emir Yardım’a maddi yardım yapılarak, çocuklarının Adana’da tam teşekküllü bir hastaneye götürülmesi ve bir adet buzdolabı alınması için 800 YTL yardım yapılması kararlaştırıldı. 

            Kaymakam Demirdaş yaptığı açıklamada “Yapmış olduğumuz tespitlerde, Göltarla köyü ve Keçiören yolunun ikinci kat asfalt, Uyanık mezrası yolunun ise stabilize yapılması gerekiyor. Akdamar köyünün ise okul ve camisinin onarımdan geçirilmesi gerekiyor. Her iki köyümüzde de Recep Suyu akmaya başlamıştır. İl İdaresi Kanunu gereğince ziyaret ettiğimiz köylerin devir teftiş işlemleri mesai arkadaşlarımızla beraber gerçekleştirilmektedir. Bu arada köylerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla da bir araya gelip, onların sorunlarını hep birlikte Devletimizin bizlere aktardığı kaynak  ile yerinde ve anında  çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mülki idare amirliği mesleğinin en çok haz veren ve duygulu anlarını yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Çarşamba, 16 Ağustos 2006 13:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri