Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAKEDAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ…   
AKEDAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ…

Samsat ilçesinde, Adıyaman-Kahramanmaraş Elektrik Dağıtım Şirketi (AKEDAŞ) İşletme Şefliğine atanan Orhan Özsoy’u kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Yılbaşından itibaren Adıyaman ve Kahramanmaraş’ın elektrik dağıtımı işinin AKEDAŞ’a devredilmesi ile birlikte daha önce 11 yıl İşletme Şefi olarak görev yapan, ancak son üç yıl Adıyaman merkezde çalışan Orhan Özsoy yine aynı görevle Samsat ilçe işletme şefi olarak görevlendirildi.

 

Samsat ilçesinden kamu kurum ve kuruluş temsilci ve çalışanları Özsoy’u ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Özsoy yaptığı açıklamada, daha önce on bir yıl kadar Samsat ilçesinde görev yaptığını belirterek, Samsat ilçesinin enerji konusundaki durumunu ve sıkıntılarını iyi bildiğini, yeni dönemde bu sıkıntıların en kısa zaman da giderileceğini söyledi.

 

Özsoy, “AKEDAŞ, bu alanda kendini kabul ettirmiş, rekabet gücü yüksek, sorumluluk taşıyan bir şirkettir. Enerji sektöründe başka yatırımları da olan şirketimiz bünyesinde yer almaktan memnun olduğumu belirtmek isterim. Bu vesile ile tekrar Samsat ilçesinde görevlendirilmiş olmaktan da mutluyum. Daha kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bunun için şartlar şu an çok elverişli. Karar alma ve uygulama mekanizması çok seri, bürokratik işlemler sıfıra yakın. Dolayısıyla her soruna anında sıcağı sıcağına çözüm bulma şansımız var. Kaldı ki AKEDAŞ yönetimi vatandaşa hizmet noktasında da çok hassas davranıyor. Yeni dönemde Müşteri memnuniyeti ön planda olacaktır. Beni ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bütün Samsatlı kardeşlerime sevgiler, saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Çarşamba, 26 Ocak 2011 14:26, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri