Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERYOLA DÜŞEN TAŞLAR KORKUTUYOR   
YOLA DÜŞEN TAŞLAR KORKUTUYOR

          Adıyaman-Samsat karayolunun 20. kilometresinde, yola düşen taşlar sürücüleri korkutuyor.

    

Adıyaman karayolundan Samsat istikametine giden sürücüler, Kahta karayolundan ayrılan noktadaki köprüyü geçtikten 50 metre sonrasında, yere düşen taş ve topraktan dolayı tedirginlik yaşıyor.

    

Mehmet Tepe, otomobiliyle belirtilen yerden geçerken arabasına kaya parçası düştüğünü ve aracında maddi hasar oluşturduğunu belirtti.

    

Vatandaşlar, Yola çok yakın ve oldukça dik olan yamaçtan, mevsim şartlarından dolayı düşen taş ve toprağın önlenebilmesi için bölgeye duvar çekilmesi ve Adıyaman-Samsat karayolunda iyileştirmeler yapılması gerektiğini böylelikle olası kazaların önleneceğini ifade etti.

    

SS 17. Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hasan Basri Ertan da bölgede yola düşen kaya, taş ve toprağın sürücüleri korkuttuğunu belirtti.

    

Yolda keskin bir dönemeç olduğunu, sürücülerin önlerini tam olarak göremediğini dile getiren Ertan, şunları kaydetti:

    

“Taş düşmesinden korkan sürücüler yolu ortalayarak geçiyorlar. Taş düşerken karşıdan başka aracın gelmesi durumunda kaza kaçınılmaz hale gelir. Son zamanlarda ülkemizde yol yapımına büyük önem verilmektedir. Umuyoruz ki, yetkililerimiz yolumuzdaki bu problemi gidereceklerdir. İlçemizin nüfusu az olduğundan yolumuzun genişletilmesi veya bölünmüş yol haline getirilmesi zor görünüyor ama en azından sık sık onarım yapılmasını istiyoruz.”

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 09 Ocak 2011 20:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri