Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVEKİL AYDIN MUHTARLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ   
VEKİL AYDIN MUHTARLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

          AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğini ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinledi.

 

          Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı hemşerimiz Abdulkadir Geylani Taş ve derneğe kayıtlı Muhtarlar ile bir süre görüştü.

           Vekil Aydın’a Adıyaman’daki muhtarların kamusal alanlarda yaşadıkları problemler konusunda bilgi veren Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, bu konuda AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın’dan yardımcı olmasını istedi.

           Özellikle son zamanlarda Kömür dağıtımının gecikmesinin muhtarlara sıkıntılı anlar yaşattığına dikkat çeken Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, bu konuda yapılması gerekenlerin bir an önce yapılmasını Vekil Aydından Talep etti.

           AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın, konu hakkında görüşmelere başlayacağını belirterek; “Muhtarlarımızın içerisinde bulunduğu sorunları asgariye indirmek için elimizden gelen çabaları sarf edeceğiz. Özellikle kömür dağıtımı konunsun bu yıl gecikmesi elbette ki olmaması gereken bir durum. Bizler bu konuda da girişimlerimizi başlattık ve konunun Devlet Demir yolarlından kaynaklandığını öğrendik. Bu konuda ilk etapta kara yolu ile kömürlerin dağıtılmasını sağladık. Bu nedenle Valiliğimiz bünyesinde kömür dağıtımının daha sağlıklı ve hızlı yapılması konusunda girişimlerde bulunduk. Ayrıca muhtarlarımızın sosyal haklarının iyileştirilmesi içinde Hükümetimiz Türkiye Büyük Millet meclisinde büyük bir çalışma içerisine girdi ve büyük olasılıkla önümüzdeki yıl muhtarlarımızın da yaşam standartlarının yükseltilmesi için meclis bazında büyük bir çabamı olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 03 Ocak 2011 08:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri