Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERUZUNTEPELİLER HAYIRDA YARIŞTILAR   
UZUNTEPELİLER HAYIRDA YARIŞTILAR

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Uzuntepe köyünde yaptırılan cami inşaatında çalışmak için köy halkı bir biri ile yarıştı.

 

Samsat ilçesinin en büyük köyü olan Uzuntepe köyünde caminin kendilerine yetmemesi nedeni ile yeni bir bina inşa etme kararı alan vatandaşlar, imece ruhunun en güzel örneğini sergilediler.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Samsat Müftü Vekili Yılmaz Arı, İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz ve Köy Muhtarı Hacı Deniz karşılaştıkları tablo karşısında duygulanarak onlarda çalışmaya başladılar.

 

İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz yaptığı açıklamada, kendisinin de Uzuntepe köyünden olduğunu belirterek, köy halkının birlik ve beraberliğinin diğer yerlere örnek gösterildiğini, bu nedenle köyün ortak çalışmalarında bir sıkıntı yaşamadıklarını ifade etti.

 

Müftü Vekili Yılmaz Arı ise yaptığı açıklamada Uzuntepe Köyü halkının hayırda yarıştıklarını belirterek, bu tür hayır işlerinde birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu, sosyal dayanışma ve kaynaşmayı sağladığını söyledi.

 

Arı, “Uzuntepe köyünde yaptırılan cami inşaatında köy halkı bütün imkanlarını seferber etmektedirler. Çalışmak için gelen vatandaşların istek ve arzuları bizleri mutlu etmektedir. Vatandaşlar adeta inşaatta ayakta duracak yer bulamamaktadırlar. Bütün emeği geçenleri tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Arı, hayrat ve camii hizmetlerimize katkıda bulunmak ve yapılan hizmetlere ortak olmak isteyen vatandaşların ilçe Müftülüğüne başvurmasını istedi.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 08 Aralık 2010 12:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri