Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ KADIN KOLLARI İL BAŞKANI PEKTAŞ: “KADINA YAPILAN ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ”   
AK PARTİ KADIN KOLLARI İL BAŞKANI PEKTAŞ: “KADINA YAPILAN ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ”

AK Parti Kadın Kolları Adıyaman İl Başkanı Ayla Pektaş, “Toplumun en önemli öğelerinden biri olan kadınlarımıza uygulanan şiddetin kabul edilemez olduğunu belirtti.

 

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş,  Yerel Yönetimler Başkanı Asiye Duymaz, Yönetim Kurul Üyesi Ayşe Bozkurt, Samsat Kadın Kolları Başkanı Hilal Tuncer, Samsat İlçe Başkan Yardımcısı Gani Yalçın ile birlikte Samsat ilçesine yaptığı ziyarette Samsatlı bayanlarla bir araya geldi.

 

Ziyaret sırasında Pektaş, bu çağda hala kadın, erkek veya çocuk her kim olursa olsun insanların bir kısmına şiddet uygulanıyorsa diğer insanların harekete geçmesi ve buna dur demesi gerektiğine inandığını söyledi.

 

Pektaş, “ Partimizde en önemli faktör insan faktörüdür. Parti olarak hiçbir insanı diğerlerinden ayırmadan, birinci sınıf insan olarak görmekteyiz. Bizim belki de, en önemli farkımız budur. Bütün insanların temel insan haklarından yararlanması için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz.  Bölgemizde hala töre ve namus cinayetlerinin konuşuluyor olması insanlık için bir ayıptır. Zaman içerisinde bunları bitirmek hepimizin birincil görevidir.” şeklinde konuştu.

 

Kadınların sosyal hayatta daha çok yer almaları, iş hayatına atılmaları ve siyasette daha aktif olmalarının kadın istismarı ve şiddetin azalmasına vesile olacağını belirten Pektaş, bütün ilgili kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının elini taşın altına koymaktan çekinmemesi gerektiğini belirterek konuya daha duyarlı olunması çağrısında bulundu.

 

Pektaş, yaptıkları ziyarette bazı yetkililerle görüştüklerini ve Samsat ilçesinde kadının statüsünün yükseltilmesi için bir dizi çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 26 Kasım 2010 11:48, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri