Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKULU KUTLANDI   
SAMSAT’TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKULU KUTLANDI

Samsat’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama törenleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk anıtına çelenk koyması ile başladı. İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra törene Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edildi.

 

Törene, Kaymakam Recai Karal, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Bşçvş. Bekir Şanaral, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Kamu kurum ve kuruluşları amir ve çalışanları, öğretmenler, bazı öğretmenlerin aileleri ve öğrenciler katıldılar.

 

Buradaki kutlama törenlerinde ilk olarak Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun kutlama mesajı okundu. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman AKTAŞ, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Aktaş, konuşmasında öğretmek için öğrenmenin şart olduğu vurgusunu yaptı ve öğretmenlere çağa ayak uydurabilmeleri için sürekli yeni bilgilerle donanmaları ve çok sabırlı olmaları gerektiğini ifade etti.

 

Göreve yeni başlayan öğretmenler adına Samsat Lisesi Kimya Öğretmeni Leyla Çelik bir konuşma yaptı. Daha sonra Aysel Tunç, Dilan Tokdaş, İrem Tutal, Muhammet Işık ve Zeynep Eryalçın isimli öğrencilerin birer şiir okumalarında sonra Samsat Lisesi Korosu Müzik öğretmeni Ayşe Ay yönetiminde türkü, şarkı ve marşlar seslendirdiler.

 

Samsat Lisesi Edebiyat Öğretmeni Abdullah Akın yönetiminde adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreninden sonra ortaöğretimde şiir dalında birinci olan Sedef Ayhan, ilköğretim şiir dalında birinci olan Bedriye Erbay, ortaöğretimde şiir dalında birinci olan Aslıhan Tepe ve ilköğretimde kompozisyon dalında birinci olan Merve Çelik’e Kaymakam Recai Karal tarafından ödüller verildi. Kaymakam Karal, öğretmenlerin bu güzel gününü kutladığını belirterek hayatları boyunca başarı ve mutluluklar diledi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ga Bürosu tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisinin ardında 80. Yıl Sosyal Tesislerinde yemek verildi. Yemeğe kurum amirleri ile birlikte merkez ve köylerde görev yapan bütün öğretmenler katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 24 Kasım 2010 12:11, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri