Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KURBAN BAYRAMI KUTLAMALARI…   
SAMSAT’TA KURBAN BAYRAMI KUTLAMALARI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Kurban Bayramı resmi kutlama töreni Samsat Kaymakamı Recai Karal ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Kaymakamlık Sosyal Tesislerindeki bayramlaşma törenine Kaymakam Recai Karal’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Bekir Şanaral, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İl Genel Meclis Üyeleri, Kamu kurum ve Kuruluş Temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 

Kaymakam Karal burada yaptığı konuşmasında bayramların sevinin ve kardeşliğin pekişmesine vesile olan özel günler olduğunu belirterek, geçmiş günler içerisinde dargın olan vatandaşların barışmasını gerektiğini ifade etti.

 

Kaymakam karal; “Toplumumuzda kutlanan milli ve dini bayramlar bizler için önemli günlerdir. Bu günler birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Bunu fırsat bilip varsa dargınların barışması, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanın mücadelesini vermeliyiz. Bu güzel bayram günündü tüm mesai arkadaşlarımın ve değerli Samsatlı vatandaşlarımın Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk temennilerimle sevgi ve saygılar sunarım.” dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 16 Kasım 2010 13:38, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri