Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT SAĞLIK GRUP BAŞKANI DR.TÜREMİŞ; “BİNLERCE VATANDAŞIMIZ ORGAN BAĞIŞLARINI UMUTLA BEKLİYORLAR”   
SAMSAT SAĞLIK GRUP BAŞKANI DR.TÜREMİŞ; “BİNLERCE VATANDAŞIMIZ ORGAN BAĞIŞLARINI UMUTLA BEKLİYORLAR”

Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Yunus Emre Türemiş, Organ Bağışı Haftası dolayısı ile Samsat’ta birçok yerde bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini söyledi.

 

Hastaların yaşam süresi ve kalitesinin yükseltilmesi bakımından organ bağışlarının önemli bir yeri olduğunu belirten Dr. Türemiş, organ yetmezliği çeken on binlerce vatandaşımız olduğunu ve bunların hayırsever vatandaşların bağışlarını beklediklerini söyledi.

 

Dr. Türemiş yaptığı açıklamada; “Organ yetmezliği önemli bir sağlık sorunudur. Bunun en önemli telafisi ise ancak organ bağışları ile mümkündür. Her yıl kutlanan organ bağışı haftasını fırsat bilerek kamuoyunun dikkatini bu alana çekmek ve insanların buna teşvik edilmesini sağlamak amacıyla bir dizi çalışma yaptık. İleri kalp, karaciğer ve böbrek yetmezliği olan hastalarda sağlıklı bir yaşam ancak organ nakli ile mümkün olmaktadır. Bu nedenle yapılan eğitim çalışmalarında vatandaşlarımızın dikkatlerini buraya çekmeye çalıştık.” dedi.

 

Şu anda bile binlerce vatandaşımızın hayat ile ölüm sınırı arasında, umutla organ bağışında bulunacak hayırsever vatandaşların duyarlılıklarını beklediklerini belirterek bütün vatandaşların organ bağışında bulunmaya davet etti.




Gönderen Editör, Salı, 09 Kasım 2010 14:21, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri