Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT MÜFTÜ VEKİLİ ARI; -“VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRMEK BİZİM KANUNİ GÖREVİMİZ”   
SAMSAT MÜFTÜ VEKİLİ ARI; -“VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRMEK BİZİM KANUNİ GÖREVİMİZ”

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle orta dereceli okul öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 

Samsat Müftü Vekili Yılmaz Arı, 1986 yılından beri 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile rutin çalışmaların dışında 22 caminin genel temizlik, bakım, onarım ve aydınlatmalarının yapıldığını belirterek öğrenciler ve din görevlileri arasında yarışmalar yapıldığını kaydetti.

 

Bunların dışında toplantı ve esnaf ziyaretleri düzenleyerek, sosyal hayatımızda caminin yeri ve öneminin anlatıldığını belirten Arı, kanunların kendilerine verdiği yetkiye dayanarak vatandaşları din konusunda bilgilendirme ve aydınlatma çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade etti.

 

Arı, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, bir program dahilinde etkinlikler tertipledik. Yarışmalar, toplantılar, ziyaretler, cami bakım ve onarımları gibi çalışmalarımızda vatandaşlarımız da bizlere desteklerini esirgemediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. İlçe Müftülüğü olarak halkımıza karşı olan bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımızı daha iyi bir şekilde yerine getirebilmek için bütün imkân ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Müftü Vekili Arı, hafta dolayısıyla ortaöğretim okulu öğrencileri arasında yapılan şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan bir kitap seti hediye etti.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 06 Ekim 2010 08:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri