Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAHABE’YE MİNİBÜS SEFERLERİ DÜZENLENİYOR   
SAHABE’YE MİNİBÜS SEFERLERİ DÜZENLENİYOR

           Samsat Adıyaman minibüs seferleri yapan dolmuşlar bundan sonra Sahabe’ye de yolcu taşıyacak.

 

           SS 17 Nolu Samsat Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Basri Ertan, bundan sonra Adıyaman ve Samsat arasında bulunan Sahabe Safvan bin Muattal kabrinin bulunduğu alana da yolcu taşıyacaklarını bildirdi.

 

           Başkan Ertan yaptığı açıklamada uzun zamandır vatandaşların bu konuda talepleri olduğunu belirterek, Adıyaman’dan veya Samsat’tan Sahabe’ye gitmek isteyen vatandaşlar için büyük bir kolaylık ve hizmet olacağını kaydetti.

 

           Adıyaman’dan Sahabe’ye gidiş ücretinin 4 TL, Samsat’tan ise 1 TL. olacağını belirten Başkan Ertan vatandaşların yol ayrımında bırakılmayacağını, kabrin bulunduğu alana götürülüp, yine aynı alandan alınacağını açıkladı.

 

            Ertan, “Arabası olmayan vatandaşlarımız Sahabe’ye gidemiyor veya giderken zorluk çekiyordu. İlçemizin turizm hareketliliği, Sahabe’nin daha kısa sürede tanınması ve vatandaşlarımızın huzuru için bu kararı aldık. Yöremizde tek mesire alanı olan Sahabe’ye piknik için gidecek olan vatandaşlarımız bile rahatlıkla ve daha ekonomik olarak gidebilecekler. Kooperatif olarak müşterilerimizin taleplerinin karşılanması noktasında bütün imkânlarımızın kullanacağız.” dedi.

 

            Bazen il dışından otobüsle gelen vatandaşlarımızın Sahabe’yi ziyaret etmek istediğini, ancak oraya ulaşımın zor olmasa nedeni ile özel araba tutmak zorunda kalan vatandaşların mağdur olduğunu belirten Başkan Ertan, bu hizmeti sunarken para kazanmaktan çok memleketimize hizmeti esas aldıklarını söyledi.

 

             Kooperatif Başkanı Hasan Basri Ertan, şimdiye kadar araçlarının önünde “SAMSAT ADIYAMAN” yazılı iken alınan kararla “SAMSAT-SAHABE-ADIYAMAN” ibaresini yazdırdıklarını ifade ederek, bunun bile Sahabe’nin tanıtımı için önemli bir gelişme olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

  




Gönderen Editör, Pazar, 26 Eylül 2010 09:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri