Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ SAMSAT İLÇE BAŞKANI ASLAN: “SAMSAT HALKI YİNE GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPTI”   
AK PARTİ SAMSAT İLÇE BAŞKANI ASLAN: “SAMSAT HALKI YİNE GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPTI”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsat İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, Samsat halkının yine görevini layıkıyla yaptığını söyledi.

 

Yirmi yıl Belediye Başkanı olarak görev yapan ve son seçimde aday olmayarak, siyasi hayatına AK Parti İlçe Başkanı olarak sürdürmeyi tercih eden Aslan, Samsat halkının sandığa giderek demokratik tercihini kullanmada ve ‘evet’ oyu vererek sivil yönetime destek olmada üstüne düşen görevi en iyi bir şekilde yaptığını ifade etti.

 

Aslan, halk oylamasında vatandaşların kendilerine ikinci bayramı hediye ettiğini belirterek, sandık başına giden bütün Samsatlılara teşekkür etti.

 

Aslan şunları söyledi;

 

“Milli idare her türlü gücün üzerindedir. Halk, bu gücün kendi elinde olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Halkımız hiçbir baskıya, dayatmaya, yönlendirmeye boyun eğmemiş hür iradesini kullanarak anayasa değişiklik paketine evet oyu vermiştir. Halk iradesine saygı göstermekten başka çare yoktur. Samsatlı hemşerilerimizin yüzde 90’ı sandık başına giderek tercihini sandığa yansıtmıştır. Oy kullanmayan vatandaşlarımızın çoğu il dışında çalışmaya giden vatandaşlar veya başka yere atanan memurlardır. Demokrasi şenliği havasında geçen halk oylamasına katkı sunan bütün vatandaşlarımıza ve görevlilere teşekkür ediyorum.”

 

Yüzde 96 oranında ‘evet’ oyu kullanan Samsat halkının adalet meşalesi yakarak, yarınlar için ileri demokrasi hedefi gösterdiklerini, bunun ise AK Parti iktidarı döneminde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 15 Eylül 2010 07:48, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri