Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERFIRAT HALK OYLAMASINI DEĞERLENDİRDİ…   
FIRAT HALK OYLAMASINI DEĞERLENDİRDİ…

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat halkının sağduyu ile oyunu kullandığını ve tercihini ‘evet’ yönünde kullandığını söyledi.

 

Demokrat Parti’den Belediye Başkanı seçilen ancak daha sonra istifa ederek bağımsız kalan Fırat yaptığı açıklamada Samsat genelinde halk oylamasına katılımın iyi olduğunu belirterek yüzde 96’lık bir ‘evet’ yönündeki kararın ise kendilerini sevindirdiğini belirtti.

 

Samsat ilçesinde halk oylamasına yüzde 90’a yakın bir katılım olduğunu belirten Fırat, şöyle konuştu:

 

“Samsat ilçesinde huzur ve sükûnet içerisinde halk oylamasının sonuçlanmış olması bizleri mutlu etmiştir. Halkımızın yüzde 96’sı ‘evet’ yönünde oy kullanırken, sadece yüzde 4 oranında ‘hayır’ yönünde tercihini kullandı. Bütün kararlara saygılıyız. Önemli olan halk idaresinin sandığa yansımasıdır. Bu oylar hiçbir partinin oyları kabul edilemez. Vatandaşımız sivil anayasanın yolunu açmış ve Meclise yeni anayasa yapma görevini vermiştir. Dilerim, bir an önce yeni anayasa için çalışmalar başlatılır.” dedi.

 

Bu seçimin kaybedeni olmadığını ve Türkiye demokrasisinin kazandığını belirten Fırat, bu referandumda olduğu gibi, parti gözetmeksizin ülke yararına olabilecek her türlü çalışmada bütün kesimlerin ve siyasi partilerin birlikte hareket etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.




Gönderen Editör, Salı, 14 Eylül 2010 13:54, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri