Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA BAYRAM COŞKUYLA KUTLANIYOR   
SAMSAT’TA BAYRAM COŞKUYLA KUTLANIYOR

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Ramazan Bayramı birlik, beraberlik ve coşku ile kutlanıyor.

 

           Resmi bayram kutlaması Kaymakamlık Sosyal Tesislerinde kutlandı. Buradaki kutlamaya Samsat Kaymakamı Recai Karal, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd. Bçvş. Bekir Şanaral, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Kuştepe ve Osman Deniz,  Kamu kurum ve kuruluş çalışanları, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 

 

            Samsat Kaymakamı Recai Karal burada yaptığı konuşmasında Samsat ilçesinde birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bayramı kutlanıyor olmasının mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, bu coşkunun sonsuza dek devam etmesi temennisinde bulundu.

 

            Buradaki bayramlaşmayı müteakip İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğin ziyaret edilerek güvenlik güçlerinin bayramı kutlandı.

 

 

SAMSAT KAYMAKAMI ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET EDEREK BAYRAMLAŞTI

 

 

            Samsat Kaymakamı Recai Karal, Göltarla köyünde bulunan şehit ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 

            Samsat ilçesi Göltarla köyünden İbrahim Halil Taşkın’ın 1974 yılında yapılan Kıbrıs Barış Harekâtında şehit olması nedeniyle, şehidin babası Mahmut Taşkın ve ailesini köydeki ikametgâhında ziyaret eden Kaymakam Karal, şehitlere minnet borcumuzun olduğunu ifade ederek, bu güzel vatanımızda huzur içerisinde yaşamamızı şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu belirtti.

 

 

             Kaymakam Karal, “Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, bu güzel vatanımızda, milletçe bayramın güzelliklerini yaşıyoruz. Bu günlerimizi vatan uğrunda seve seve canlarını feda eden şehit ve gazilerimize borçluyuz. İlçe protokolü ile birlikte şehidimizin ailesini ziyaret ederek minnet duygularımızı ifade ettik. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun.” dedi.

 

             Ziyarete Kaymakam Recai Karal’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Bekir Şanaral, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kalaycı katıldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             




Gönderen Editör, Perşembe, 09 Eylül 2010 11:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri