Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBİNLERCE VATANDAŞ SAHABE’DE İFTAR AÇTI…   
BİNLERCE VATANDAŞ SAHABE’DE İFTAR AÇTI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesi sınırlarında bulunan Sahabe Safvan bin Muattal kabrinin bulunduğu alana gelen binlerce vatandaş iftar açarak Kadir Gecesini bu alanda geçirdi.

 

Samsat İlçe Müftülüğünce organize edilen etkinlikte cami bahçesinde saf tutan binlerce vatandaş birlikte teravih namazı kıldı.

 

Daha sonra Ravza İlahi Grubu ilahiler söyleyerek katılımcıları coşturdu. Program kapsamında Samsat İlçe Müftü Vekili Yılmaz Arı, “Kadir Gecesi ve Sahabe” hakkında bir vaaz verdi.

 

Okunan mevlidi şerif ve Kuran-ı Kerim’in ardından Din Görevlisi Mehmet Ali Çetinkaya’nın yaptığı dua ile program sona erdi.

 

Kadir Gecesini Sahabede geçirmek isteyen çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar güzel bir gece geçirirken, yine yolun sıkışmasından dolayı zor anlar yaşadılar.

 

Samsat İlçe Müftü Vekili Yılmaz Arı yaptığı açıklamada dini bayram ve kandil gecelerinde çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaşların Sahabe’ye geldiğini, bu nedenle bu vatandaşların güzel bir gece geçirmesi temin etmek amacıyla İlçe Müftülüğünce etkinlikler düzenlendiğini ifade etti.

 

Arı, “Sahabe’ye gelen vatandaşlarımızın huzur içerisinde ibadetlerini eda etmeleri ve güzel bir gece geçirmeleri için programlar tertiplemekteyiz. Dolayısıyla daha nizami bir kutlama gerçekleştirilmiş olmaktayız. Vatandaşlarımız özellikle yol konusunda sıkıntı yaşamakla birlikte çok güzel, coşkulu bir gece oldu. Görev alan din görevlisi, Güvenlik güçleri ve Belediye ekiplerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

             




Gönderen Editör, Pazartesi, 06 Eylül 2010 14:38, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri