Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKADİR GECESİ İÇİN SAHABEDE PROGRAM DÜZENLENECEK   
KADİR GECESİ İÇİN SAHABEDE PROGRAM DÜZENLENECEK

          Samsat Müftü Vekili Yılmaz Arı, Kadir Gecesi nedeni ile Pazar günü, Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde bir program düzenleneceğini, bu programa bütün vatandaşların davetli olduğunu söyledi.

 

          Arı yaptığı açıklamada bayram ve kandil günlerinde vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği Sahabe mevkisinde Kadir gecesi nedeni ile gerçekleştirilecek program için hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

 

            Müftü Vekili Arı şunları söyledi;

 

           “Bütün dini bayram ve kandillerde Samsat, Adıyaman ve diğer çevre yerleşim birimlerinden vatandaşlarımız yoğun olarak Sahabe kabrini ziyaret ederek, dua etmektedirler. İlçe müftülüğü olarak vatandaşların güzel bir kandil geçirmesini temin etmek amacı ile bir program tertipledik. Program kapsamında teravih namazından sonra günün anlam ve önemine dair vaaz verilecek ve peşinden mevlit okutulacak. Daha sonra Ravza İlahi Grubu misafirlerimize ilahi ve ezgiler okuyacak ve toplu dua ile program sona erecek.” dedi.

 

            Arı açıklamasında, Diyanet Vakfına ait ve Safvan Hazretlerini tanıtan eserlerin tanıtımı ve satışı için stant kuracaklarını, ayrıca temizlik ve içme suyu konularında Samsat Belediyesi ekiplerinin hizmet vereceklerini belirterek imkanı olan bütün vatandaşların programa davetli olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cumartesi, 04 Eylül 2010 21:08, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri