Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI FIRAT: - “KADİR GECESİ, BAYRAMIN HABERCİSİ VE EN KIYMETLİ GECEDİR”   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI FIRAT: - “KADİR GECESİ, BAYRAMIN HABERCİSİ VE EN KIYMETLİ GECEDİR”

          Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, kadir gecesinin bayramın habercisi olduğunu ve Kuran’da methedilen en kıymetli gece olduğunu belirtti.

 

          Müslümanların kutsal kitabı Kuran’ı Kerimin bu aydan itibaren inmeye başladığını ve bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen bu geceye kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Fırat, bu gecenin en iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

            Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde Kadir gecesi kutlamalarının yapılacak olmasından dolayı buraya gelerek incelemelerde bulunan Başkan Fırat bütün vatandaşları Kadir gecesinde Sahabe mevkisinde bir araya gelmelerini istedi.

 

             Fırat, şunları kaydetti;

  

            “Kadir gecesi bayrama yaklaşmanın habercisidir. İnsanlığa rahmet olarak indirilen Kuran’ın bu ayda indirilmiş olmasında engin hikmetler vardır. Bu nedenle güzel vatanımızın bu güzel mekanı olan Sahabe kabrinde bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizin pekişmesini temin etmeye çalışacağız. Bu kutlu gece vesilesi ile bütün insanlığa sevgi ve saygılarımı iletir, halkımızın Kadir Gecesi’ni kutluyorum.”

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cumartesi, 04 Eylül 2010 20:37, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri