Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI İÇİN DUYGULU UĞURLAMA TÖRENİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI İÇİN DUYGULU UĞURLAMA TÖRENİ…

Türkiye genelinde 419 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinin değiştirilmesi ile ilgili olarak hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanarak Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Bitlis ili Adilcevaz ilçesine atanan Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz için veda yemeği tertiplendi.

 

Verilen yemeğe Gerger Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Eski Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, Sulama Birliği Başkanı A. Kadir Fırat, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Kuştepe ve Osman Deniz, Köy ve Mahalle Muhtarları, Adıyaman, Kahta ve Samsat ilçesinden kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Kaymakam Ahmet Dilsiz bütün masaları dolaşarak misafirlerle yakından ilgilendi. Duygu dolu anların yaşandığı programda Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, yöremizin motiflerini taşıyan el dokuma bir halı hediye etti.

 

Samsat ilçesinde görev yapan kamu kurum ve kuruluşları adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş’ta el dokuma bir halı takdim ederken, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy kamu kurumları çalışanları adına şükran plaketi sundu.

 

İlçede kırsal kalkınma, erozyonla mücadele ve ağaçlandırma alanlarında yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle TEMA Vakfı adına İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir şükran plaketi sundu.

 

Uzuntepe İlköğretim Okulu Spor Okulu adına ise futbol takımlarının formasını takdim edildi.

 

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Dilsiz, Samsat ilçesinde görev yaptığı iki yıl içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde, ilçenin kalkınması ve gelişmesine yönelik çalışmalar yürüttüğünü belirterek, kısa sürede Samsatlılarla bütünleştiğini, kendisini bir Samsatlı olarak gördüğünü kaydetti.

 

Kaymakam Dilsiz, “Her kesimden arkadaşımın katıldığı, geniş katılımlı bir programın tertiplenmiş olması ve ilçede görev yaptığım bu son günümde bütün arkadaşlarımı yanımda görmek beni mutlu etmiştir. Samsat’ı memleketim gibi görmekte ve sevmekteyim. Bu hep böyle devam edecek ve fırsat buldukça ziyaret edeceğim.” dedi.

 

Kalabalık bir konvoyla evinden alınan Kaymakam Ahmet Dilsiz’in Adıyaman Havaalanında uğurlanması sırasında da duygu dolu anlar yaşandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 08 Ağustos 2010 09:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri