Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ; “KİTAP EN DEĞERLİ MİRASTIR”   
SAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ; “KİTAP EN DEĞERLİ MİRASTIR”

Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, kitapların en değerli miras olduğunu belirterek onların çok iyi korunması gerektiğini söyledi.

 

Samsat İlçe Halk Kütüphanesinde bulunan kitapların ciltlendiğini belirten Kaymakam Dilsiz, son yapılan çalışma ile 6 bin 500 kitabı bulunan bütün kitapların ciltlenmiş olacağını kaydetti.

 

Samsat Kaymakamlığı ve Adıyaman İl Halk Kütüphanesinin katkıları ile yapılan ciltleme çalışmasında ciltsiz bulunan 1.500 adet kitabın ciltlendiğini ifade eden Kaymakam Dilsiz, ellerinde bulunan kitaplardan daha uzun yıllar istifade edilmesi için bu çalışmayı önemsediklerini belirtti.

 

Kaymakam Dilsiz yaptığı açıklamada; “Kitaplar, bir sonraki nesillere bırakılacak en güzel hediye ve en değerli mirastır. Uzun yıllar kullanılan kitaplar zaman içerisinde yıpranmaktadır. İl Halk Kütüphanesinden temin edilen şeffaf ciltlerle kalan bütün kitaplarımızı ciltledik. Kütüphanemizin daha etkin hizmet vermesi için bütün imkanları kullanıyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz kitaplarla, kütüphane ile barışık olsunlar ve ilçemiz şartlarına göre zengin sayılabilecek kütüphanemizden faydalansınlar.”

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Temmuz 2010 10:57, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri