Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMuhtarlardan Büyükaslan’a Teşekkür Plaketi   
Muhtarlardan Büyükaslan’a Teşekkür Plaketi

             Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği üyeleri Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı ziyaret ederek çalışmalarından dolayı plaket verdi.

           İki dönem belediye başkanlığı yapan Başkan Büyükaslan’a kent genelinde yaptığı hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını ve bundan dolayı kendisine plaket takdim etmek için ziyaret ettiklerini ifade eden Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, “Sayın Belediye Başkanımız şehrimize güzel hizmetler sunmaktadırlar.

           Ayrıca biz muhtarlarla ve her mahallenin sorunlarıyla birebir ilgileniyor. Muhtarlara gereken ilgi ve alakayı gösteriyor. Nezaketinden, sosyal diyalogundan ve güzel hizmetlerinden dolayı muhtarlar olarak kendisine teşekkür amaçlı bu plaketi vermeyi uygun gördük. Bizi kırmayıp kabul buyurmakla mutlu etti. Bu nedenle çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarının artarak devam etmesini diliyoruz.

            Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği olarak elimizden gelen bütün desteği vereceğimizi belirtmek isteriz” dedi. Plaketten dolayı Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş’a teşekkür ederek mutluluğunu dile getiren Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, “muhtarlarımız bize iltifat ettiler. Elbette marifet iltifata tabidir. Dünyanın her yerinde hizmetler takdir edildikçe daha çok yaygınlaşır” dedi.

            Her muhtarın kendi mahallesinin reisi olduğunu ve belediye başkanlarının ise sorumlu oldukları beldenin baş muhtarı konumunda olduğunu söyleyen Başkan Büyükaslan sözlerine şunları ekledi: “Belediye olarak muhtarlarla diyaloglarımızı elimizden geldiği kadarıyla daha da sıklaştıracağız. Allah nasip ederse haziran ayı içerisinde hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz.

           Bunun için her mahallenin muhtarıyla birebir görüşerek bilgi alışverişinde bulunacağız. Kendilerinin taleplerini alıp gözden geçireceğiz. Karşılıklı uzlaşı içerisinde olacağız ve belli bir program kapsamında şehrimize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Yeni kurmuş oldukları dernek çalışmalarında ve mahalleleri için gösterecekleri gayretlerinden dolayı da kendilerine başarılar diliyorum. Baş muhtar olarak her zaman kendilerine yardımcı olacağımı ifade etmek istiyorum. Ayrıca bu anlamlı plaketi hatıra olarak en güzel bir şekilde saklayacağım.




Gönderen Editör, Perşembe, 10 Haziran 2010 19:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri