Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMUHTARLARDAN EMNİYET MÜDÜRÜ BİLİCİ’YE PLAKET   
MUHTARLARDAN EMNİYET MÜDÜRÜ BİLİCİ’YE PLAKET

          Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Dayanışma Derneği, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici’ye yaptığı hizmetler ve katkılar nedeniyle plaket takdim etti.

 

           Plaket takdimi nedeni ile Adıyaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici’nin makamındaki ziyaretine Dernek Başkanı ve Merkez Turgut Reis Mahallesi Muhtarı, sevgili hemşerimiz Abdulkadir Geylani Taş ile birlikte diğer mahalle ve köy muhtarları eşlik etti.

 

            Muhtarların yapmış oldukları nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarlarının yeni bir çatı altında çalışmalarına başladıklarını belirterek, Emniyet teşkilatı personeli ile Muhtarların iç içe olan kişiler olduklarını ifade etti.

 

           Bilici, “İl Emniyet Müdürü olarak benim ve çalışma arkadaşlarımın her zaman kapısı vatandaşımıza ve muhtarlarımıza açıktır. Neticede muhtarlarımızda emniyet teşkilatımızda halka hizmet etmek amacıyla kamu hizmeti vermektedirler. Kurmuş oldukları yeni dernek çatısı altında vatandaşlara daha iyi hizmet vereceklerine inanıyorum. Emniyet teşkilatı olarak bizlerde yapılacak hizmetlere katkı sunmaya hazırız. Zaten Toplum Destekli Polis birimimiz bunu en iyi şekilde sürdürmeye devam ediyor. Bu vesileyle bugün bizleri ziyaret edip, plaket takdim eden Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

           İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici’nin Adıyaman ilinde göreve başladığı günden bugüne başarılı çalışmalar yaptığın ve mahalle muhtarları olarak bunları en iyi kendilerinin gördüğünü belirten Turgut Reis Mahallesi Muhtarı ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ise yaptığı açıklamada Adıyaman’ın Türkiye’nin en huzurlu illeri arasında yer aldığına dikkat çekerek, Adıyaman’daki bu huzurun ve barışın devamının sürdürülmesi noktasında emniyet güçlerimize büyük görevler düştüğünü kaydetti.

 

            Muhtar Taş; “Adıyaman İl Emniyet Teşkilatımız görevini layıkıyla yerine getirmektedir. İl Emniyet Müdürümüz göreve başladığı günden itibaren gerek Adıyaman halkı, gerekse de çalışma arkadaşlarıyla iyi bir uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdü. Bundan sonra da sürdüreceğinden eminiz. Emniyet Teşkilatımız gerek ilin huzuru ve asayişinin sağlanması noktasında başarılı çalışmalarının yanı sıra özellikle son yıllarda Toplum Destekli Polis birimi sayesinde halkın içine indi ve halkla tamamen bütünleşti. Adıyaman halkının isteği de budur. Çünkü Adıyaman halkı devletine, milletine bağlı, polisini, askerini seven insanlardır. Bu güzelliklerin daha iyi seviyelere yükselmesi adına biz muhtarlar olarak üzerimize düşen ne görev olursa yapmaya hazırız. Bu vesileyle başarılı çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Bilici başta olmak üzere bütün emniyet çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

             Konuşmaların ardından Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Dayanışma Derneği adına başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Abdulkadir Geylani Taş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici’ye teşekkür plaketini takdim etti.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 10 Haziran 2010 19:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri