Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’A BEŞ ADET ÇOK AMAÇLI SAHA YAPTIRILIYOR   
SAMSAT’A BEŞ ADET ÇOK AMAÇLI SAHA YAPTIRILIYOR

 

            Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz Samsat ilçesinde sporun yaygınlaşması amacıyla gerekli olan spor tesislerinin arttırılması için projeler ürettiklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi.

 

             Başbakanlık GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından yüzde 70’i, Adıyaman İl Özel İdaresince yüzde 30’u finanse edilen, Havza Entegre Kırsal Kalkınma Programı kapsamında yürütülen “Semt Sahaları ve Oyun Parkları Projesi” kapsamında 4 tane eski sahanın tamamlama çalışması yapılacağını belirten Kaymakam Dilsiz, bir sahanın ise yeni baştan yaptırılacağını açıkladı.

 

            İşin ihale edildiğini ve yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını kaydeden Kaymakam Dilsiz Temmuz ayı içerisinde sahaların tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti.

 

            Kaymakam Ahmet Dilsiz şunları söyledi;

 

           “Samsat ilçemizde spora ilgi olmakla birlikte spor alanlarının eksikliği nedeniyle özellikle orta yaş grubunun spor yapamadıkları gözlenmiştir. Kaymakamlığımızca yapılan projeler ile bu eksiklik giderilmeye çalışılmıştır. Bu çalışmalarımız kapsamında 6 adet çok amaçlı saha yapılmış, iki tane dış mekan spor aletlerinin olduğu alan oluşturulmuştur. Son yaptığımız proje kapsamında ise dört sahamızda tamamlama çalışması yapılacak ve ilçe dışından gelen öğrencilerin kaldığı lise pansiyonu bahçesine bir adet çok amaçlı saha yaptırılacaktır. İlçe stadyumu tadilatının yapılması için ise kaynak temin etme çalışmalarına devam edilmektedir. Projemizi destekleyen başta sayın Valimiz olmak üzere, GAP Bölge kalkınma İdaresi ve Adıyaman İl Özel İdaresine teşekkür ediyorum.”




Gönderen Editör, Salı, 08 Haziran 2010 20:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri