Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA GÜVENLİK GÜÇLERİ TAKDİRLE UĞURLANDI   
SAMSAT’TA GÜVENLİK GÜÇLERİ TAKDİRLE UĞURLANDI

            Samsat İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Başçavuş Mithat Gündür, İlçe Emniyet Amir Vekili Başkomiser Zafer Güven, Karakol Amiri Komiser Alparslan Güleç ve Kaymakamlık Koruma görevlisi Murat Gafa’nın başka illere atanmaları nedeniyle 80. Yıl Sosyal Tesislerinde veda yemeği verildi.


            Veda yemeğine Kaymakam Doğan Demirdaş, yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Sedat Vidinel  ve Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan ile kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

            Kaymakam Demirdaş burada yaptığı konuşmasında iki yıllık çalışma süresinde emniyet ve asayişin çok iyi seviyede olduğunu vurgulayarak, bu başarının Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği ile personelinin öngörülü ve sağduyulu çalışmalarından kaynaklandığını söyledi.


            Demirdaş; Arkadaşlarımız suçluyu yakalamadan önce aslolan suçun oluşmasını önlemede başarılı olmuşlardır. Olası hareketlilikte Kaymakamlık Makamı ile istişarede bulunup anında olaya müdahale edilerek, tarafları barıştırma, suçu önleme gibi başarılı çalışmalarına şahit olduk. İki yıl içerisinde gerek ilçe merkezinde, gerekse bağlı köylerimizde çeşitli barıştırma olayları yaşanmıştır. Kendilerini tebrik ediyorum ve yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

            Kaymakam Demirdaş, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve korumasını ayrı ayrı makamında kabul ederek bir süre görüştü ve kendilerini başarılarından dolayı takdirname ile ödüllendirdi.




Gönderen Editör, Salı, 18 Temmuz 2006 05:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri