Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KÖYDES KAPSAMINDAKİ STABİLİZE VE İÇME SUYU İŞLERİ TAMAMLANDI   
SAMSAT’TA KÖYDES KAPSAMINDAKİ STABİLİZE VE İÇME SUYU İŞLERİ TAMAMLANDI

            Samsat ilçesinde Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince stabilize yapılmayan köy yolunun kalmadığı bildirildi.

            Birlik Encümen üyeleri ve Birlik Müdürü ile birlikte, yapılan köy yollarını yerinde inceleyen Kaymakam Demirdaş, bu yıl içerisinde 31 km. birinci kat asfalt yapılacağını belirterek Samsat ilçesinde yol sorununun tarihe karışacağını ifade etti. 

             Demirdaş, “Muhtarlarımız ve İl Genel Meclis Üyelerimiz ile birlikte yapmış olduğumuz tespit ve değerlendirmeler sonucunda İl Özel İdaresi programında olmayan köy yolları ve mezralarımızın stabilize ve asfaltlanmasına ile  bir mezramızın içme suyu tesisine ihtiyaç olduğu sonucuna varmıştık. Yaptığımız talepler Valilik Tahsisat Komisyonunca değerlendirilmiş ve Ankara’dan gönderilen ödeneklerle ivedilikle ihaleler yapılarak içme suyu ve stabilize kaplama işleri bitirilmiştir. Henüz ödenek aktarılmamasına rağmen 31.2 km.’lik birinci kat asfaltlama çalışması ihalesinin teknik hazırlıklarına başlanmış olup, 15 Eylül 2006 tarihine kadar 31.2 km.’lik KÖYDES asfalt programı da tamamlanacaktır.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 19 Haziran 2006 12:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri