Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ   
İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

           Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik'in, 'İnsanca Yaşama Bilinci' adlı ilk kitabının tanıtım ve imza günü görkemli geçti.

 

            Üst düzeyde katılımın olduğu, Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik'in, İz Ajans Yayıncılıkta düzenlediği imza gününe Vali Ramazan Sodan, Adıyaman Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan, Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Çelikhan Kaymakamı Ercan Turan, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Adıyaman Üniversitesi Rektör Danışmanı İsa Tekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan ve bazı üyeler, kurum müdürleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifleri Başkanı Abuzer ASLANTÜRK, Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci ve diğer sivil toplum kuruluş başkanları, AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş, İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin, Saadet Partisi İl Başkanı Av.Mustafa Alkayış, siyasi parti temsilcileri, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z. Abidin Kıymaz, gazeteci ve yazarlar ile vatandaşlar katıldı.

  

           Tekel 75. Yıl YİBO tarafından her yerde her zaman kitap okunabileceğini gösteren öğrenciler kitap imza gününe katılarak kitap okumanın önemine dikkat çekti. Gazeteci-Yazar Naif Karabatak'ın editörlüğünü, Yüksel Kartal'ın dizgisini yaptığı kitabın imza gününe gelen davetliler kitaplardan satın alarak yazara destek çıktı. Kitabın Yazarı Fahrettin Çelik kitapseverle çok sayıda kitap imzaladı.

 

           Vali Ramazan Sodan, kitabın hayırlı olması dileklerinde bulunduktan sonra İz Ajansın yerinin açılış kurdelesini kesti.

  

           Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik, ilk etapta yazdığı yazıların ve aldığı notları kitap olarak derlemeyi düşünmediğini fakat daha sonra dostlarıyla yapılan istişareler neticesinde böyle bir karara vardıklarını söyledi.

 

           Çelik, kitabın beğenilmesini ve gelecek nesillere bir şeyler aktarabilmenin gayreti içersinde olduklarını belirterek, "Kitabımda toplumun mihenk taşları sayılabilecek, demokrasi, bayrak, vatan, bayrak ve aile gibi unsurların yanında farklı konuları ele aldım. Ancak toplumun bilgi ve kültür seviyesinin yükselmesi ile ülkemizdeki refah ve huzur ortamı temin edilebilir. Bu anlamda bazı kavramların çok iyi tahlil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu kitapta bazı kavramları kendimce yorumlamaya çalıştım. Başta mülki ve idari erkan olmak üzere imza günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Gösterilen ilgi bizleri mutlu etmiş ve bundan sonraki çalışmalarımız için teşvik edici bir unsur olmuştur." dedi.

  

            Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz insanın yaratılmış en değerli yaratık olduğunu ve bilinçli olması gerektiğini belirterek milli ve manevi değerlere önem veren bin neslin yetiştirilmesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini ifade etti.

 

            Kaymakam Dilsiz; “Mesai arkadaşım Fahrettin Çelik’in bu başarılı çalışması inanıyorum ki, gençlerin istifade edebileceği yararlı bir başvuru kaynağı olacaktır. Kendisini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

  

            Adıyaman Valisi Ramazan Sodan yaptığı açıklamada kitabı okuduğunu ve beğendiğini söyleyerek, özellikle genç nesil için yararlı bir kitap olduğunu, yazara bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 20 Nisan 2010 10:50, Yorumlar(1)
Yorumlar
Editör
28 Tem 2010
Herkese selamlar sevgiler.Bu beni çok mutlu etti.Çoğu zaman okuduğumuz kitaplar bırakın tanımayı aynı ülkeden olmayan yazarların eserleri.Tabiki kitapların evrensel bir dili var kim yazarsa yazsın.Dünkü okuduğum kitap bir ilk benim için çünkü dediğim gibi yazarını tanıyorum.Fikir kitabı olduğu için ne demek istediğinide anlıyorum sanki ben yazmışım gibi.aynı havayı aynı düşünceyi aynı kaderi yıllarca paylaşmış olduğumuz için bana yabancı gelmedi o cümleler.Evet hemen herkes Fahrettin Çelik in kitabından bahsettiğimi anladı.Kendisini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.Henüz okuyamamış arkdaşlarada şiddetle tavsiye ediyorum. HÜSEYİN KANDEMİR


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri