Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMHP İL BAŞKANI HÜSEYİN ÖZGÜN: - ''SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA SAMSAT'TA BAŞLADIK''   
MHP İL BAŞKANI HÜSEYİN ÖZGÜN: - ''SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA SAMSAT'TA BAŞLADIK''

 

          Milliyetçi Harekit Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, seçim çalışmalarına Samsat ilçesinde başladıklarını söyledi.

 

          Hüseyin Özgün, partisinin Samsat İlçe Başkanlığı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gündeminde erken genel seçim olduğunu belirtti.

 

            Türkiye'nin içte ve dışta yaşadığı sorunların arttığını, sıkıntıların ağırlaştığını belirten Hüseyin Özgün, AK Parti'nin hızla destek kaybettiğini, ''sonbahar yaprağı'' gibi döküldüğünü öne sürdü.

 

              Hüseyin Özgün, Türkiye ve Türk milletini düşünen herkesi MHP'ye davet etti. Hüseyin Özgün, tek başına iktidar olmayı hedeflediklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı: ''Erken genel seçim gündemde ve biz seçime hazırlanıyoruz. Seçim çalışmalarımıza Samsat'ta başladık. Şanlıurfa'da bölgesel toplantı yapacağız. Bu 'MHP'nin Sivas'ı geçemeyeceğini' iddia edenler için iyi bir ders olacak.''

 

 

            Samsat İlçe Başkanı Celal Sönmez ise yaptığı konuşmasında Samsat ilçesinin dört tarafı sularla çevrili olduğunu ancak, Samsatlıların bu kaynaktan faydalanamadığını, hatta temiz bir içme suyuna bile hasret bırakıldığını belirterek MHP iktidarında vatandaşların refah içinde olacağını belirtti.

 

            Samsat İlçe Teşkilatı bürosunun açılışı İl Başkanı Hüseyin Özgün, Son genel seçimlerde birinci sıradan milletvekili adayı olan Mehmet Toprak ve İlçe Başkanı Celal Sönmez birlikte yaparak hizmete sundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 14 Mart 2010 20:11, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri