Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATHABER İKİ YAŞINA BASTI   
SAMSATHABER İKİ YAŞINA BASTI

           Samsat’ın ilk haber sitesi olan www.samsathaber.com ikinci yılına girdi.

 

            04.03.2009 tarihinde yayın hayatına başlayan site kısa zamanda beğenilen ve takip edilen siteler arasında katıldı. Bir yıl içerisinde 1.146 üyeye ulaştı.

 

           Özellikle Samsat’tan uzak ama Samsat ile gönül bağlarını koparmamış vatandaşlarımızın yoğun olarak ziyaret ettiği sitemizi günlük ortalama 300 kişi ziyaret etmektedir.

 

             Siteyi hazırlarken tamamen üyelerin talepleri doğrultusunda bilgiler sunmaya çalıştık. Sizden gelenler, Sevinçlerimiz-Hüzünlerimiz, Nostalji, Fakülte Platformu, Röportaj gibi bölümler önerilerinizle oluşturuldu.

 

             Künye bölümünde bazı isimler yazılmakla birlikte sitenin hiç kimsenin malı olmadığını belirtmek isteriz. Bir emek verilerek belli bir noktaya getirilmiş olmakla birlikte, bir arkadaşımız “ben daha iyisini yaparım” der ve bizleri buna inandırırsa siteyi kendisine hediye ederiz.

 

            Önemli olan Samsat’ımızı biraz dahi iyi tanıtabilmek, yurdun dört bir tarafına dağılmış Samsatlıları sanalda olsa bir araya getirebilmek.

 

            Sitemizin ikinci yılında yine yazı, haber, röportajlarımız olacak. Hemşerilerim ellerindeki eski fotoğrafları gönderirlerse bu bölümü zenginleştireceğiz. Daha iyi tanıtım yapabilmek için eski Samsat, Yeni Samsat ve köylerimizin video görüntülerini yayınlamayı planlamaktayız.

 

            Barış, sevgi ve mutluluk içerisinde nice yıllara…

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 05 Mart 2010 06:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri