Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK Partililer Samsat’ta Toplandı   
AK Partililer Samsat’ta Toplandı

 

            Adıyaman Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) il ve ilçe başkanları toplantısı Samsat’ta yapıldı.

 

            Samsat İlçe Başkanlığı bürosunda yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş, Merkez İlçe Başkanı Zeynel Özbilgin ve diğer bütün ilçe başkanları katıldı.

 

            İl Başkanı Yaşar Güleş yaptığı açıklamada her ay bir ilçede toplandıklarını ve bu ay Samsat ilçesine gelerek Samsatlılarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

 

            Güleş, “İlçe Başkanları ve yürütme kurullarımızla birlikte ayda bir kez toplanarak gündemi değerlendiriyoruz. Yapılan bu aylık toplantılarımızı her seferinde değişik bir ilçede gerçekleştirerek o ilçenin sorunlarını yerinde görüp çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu ay Samsat ilçemizde aylık toplantımızı gerçekleştirdik. Samsat İlçe Başkanımız Hidayet Daş’tan ilçenin sorunlarını dinledik. Esnaflarımız ve halkımızı ziyaret ederek onların sıkıntılarını dinledik. Burada gördük ki, Samsat ilçemizin en büyük sıkıntısı içme suyu ve işsizliktir. Halkımızın mağduriyetinin giderilmesine yönelik her türlü çalışmaya katkı sunacağız.” şeklinde konuştu.

 

            Güleş, AK Parti İktidarında köklü değişimler yaşandığını belirterek son zamanlarda gündemde olan açılımlar, yargı reformu ve anayasa değişikliği ile ülkemizin mutlu yarınlara doğru yol alacağını ifade etti.

 

             AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hidayet Daş ise yaptığı açıklamada Adıyaman il ve ilçe başkanlarını ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek, Samsat’ın temel sorunlarından olan içme suyu sıkıntısı ve işsizliğin giderilmesi hususunu partililer ile paylaştığını kaydetti.

 

             Daş, “Biz AK Parti olarak bir aileyiz. Böylesi güzide insanları ilçemde görmekten büyük bir onur ve mutluluk duydum. Her birimiz ilçelerimizden başlayarak bütün yurt genelinde milletimizin refahı için ne gerekiyorsa yapma kararlılığındayız. AK Partinin özelliği sözleri ile değil icraatları ile anılıyor olmasıdır.” dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 04 Mart 2010 14:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri