Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSİTEMİZ EDİTÖRÜ BASINDA KOÇLUK SEMİNERİNE KATILDI   
SİTEMİZ EDİTÖRÜ BASINDA KOÇLUK SEMİNERİNE KATILDI

 

            Anadolu Ajansı (AA) Gaziantep Bölge Müdürlüğünün, AA yurt muhabirlerinin mesleki ve kişisel gelişimine yönelik Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda düzenlenen seminere Sitemiz Editörü ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Fahrettin Çelik’te katıldı.

 

            Çelik yaptığı açıklamada Kişisel Gelişim Uzmanı Yaşam Koçu Ömer Çam’ın  ''Nasıl Marka Muhabir olunur?'', tıp doktoru, fotoğraf sanatçısı Haluk Uygur’un ise ''Fotoğrafçı Dansı ve Fotoğrafta Yerleştirme'' konusunda sunum yaptıklarını belirtti.

 

             Fahrettin çelik katıldığı seminer ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Kişisel Gelişim Uzmanı, Yaşam Koçu Ömer Çam’ın markalaşma, beden dili, haberde dikkat ve olumlu cümlelerin kurulmasının yararlı olduğunu belirttiğini kaydetti.

 

             Çelik, Tıp doktoru, fotoğraf sanatçısı Haluk Uygur’un ise sunumunda, gazeteciliğin en önemli öğelerinden fotoğrafta, altın nokta, kompozisyon, zamanlama, muhabirin fotoğraf çekerken alacağı pozisyon ve fotoğrafında paylaşması gereken unsurları kareye yerleştirme konularına yer verdiğini belirtti.

 

            GAP Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Fahrettin Çelik fotoğraf ve haberin birbirini tamamlaması gerektiğini belirterek bu seminerin yararlı olduğuna vurgu yaptı.

 

            Adıyaman’da da bu tür seminerlerin düzenlenmesi gerektiğini belirten Çelik, ilimizde muhabirlerin fotoğraf çekme, haber yazma, haber kaynağı ile kuracağı iletişim gibi konuların öğretilmesinin önemli olduğunu ifade etti.

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 15 Aralık 2009 08:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri