Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN VALİSİ RAMAZAN SODAN SAMSAT’TA AĞAÇ DİKEREK ÇEŞİTLİ AÇILIŞLAR YAPTI…   
ADIYAMAN VALİSİ RAMAZAN SODAN SAMSAT’TA AĞAÇ DİKEREK ÇEŞİTLİ AÇILIŞLAR YAPTI…

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ağaç dikim törenine katılmak ve bazı açılışlarda bulunmak üzere Samsat ilçesini ziyaret etti.

 

Vali Sodan ile birlikte İl Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, İl Çevre ve Orman Müdürü Harun Dindar, Adıyaman İş-kur Müdürü Ramazan Tatar ile birlikte geldi. Programa ayrıca Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İl Genel Meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

 

Ağaç dikim töreninde bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile Samsat Kaymakamlığı arasında “Sulama Dışı Alanlarda Halkın Gelir Düzeyinin Arttırılması” Programı kapsamında hayata geçirilen Ağaçlandırma Projesinin birinci etabında 16 bin ağacın dikileceğini bildirdi.

 

Projenin tamamlanması ile 600 dekarlık alanın ağaçlandırılacağını belirten Kaymakam Dilsiz, “Sonbahar dönemi yaptığımız çalışma ile yaklaşık 400 dekarlık alan ağaçlandırılacaktır. Atatürk Baraj Gölünün ilçemiz kıyılarının ağaçlandırılmasıyla boş olan hazine arazileri değerlendirilerek, küresel ısınma ve erozyon ile mücadele edilmesi amaçlanmıştır. Bu çalışma ile hazineye ait Atatürk Baraj Gölü kıyılarında 33 km. teraslama yapılmış, 1.800 metre alan dikenli tel ile çevrilmiştir.” dedi.

 

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ise yaptığı açıklamada il genelinde 10 milyon fidanın toprakla buluşturacaklarını açıkladı. Vali Sodan, “Ağaçlandırma çalışması yapılacak en güzel çalışmaların başında gelir. Atatürk Baraj Gölü kıyılarının yeşillendirilmesini önemsiyoruz. Adıyaman genelinde meşe, badem ve diğer cins fidanlarla 10 milyona yakın ağaç dikmiş olacağız” şeklinde konuştu.

 

Vali Ramazan Sodan daha sonra SODES kapsamında gerçekleştirilen projelerin açılışlarını gerçekleştirdi.

 

Vali Sodan Samsat Belediyesi tarafından hazırlanan “Her Mahalleye Bir Çocuk Oyun Alanı” projesi, yine Samsat Belediyesi tarafından hazırlanan “Sanat, Kültür Tesisi Yapımı” projesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Sportif ve Sosyal Destek” projesi ile Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan “Kreş Hizmeti” projesinin açılışlarını yaparak hizmete sundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 08 Aralık 2009 12:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri